Максим се казва момченцето на очарователната Диана Алексиева и високия Захари Бахаров. Роден е на 19 юни и вече един сезон е причината за грейналите лица на родителите си. Щастливата майка Диди довери на модния сайт Viewsofia.com своите рецепти за успешно майчинство в натовареното ежедневие на телевизонната водеща.

Според Диана, сред най-големите кошмари на майчинството в началото е къпането на бебето. "Когато го съблечеш, то е толкова мъничко и беззащитно. Плаче, уплашено е и ти си изплашен. Пада голяма пот над коритцето, докато се борят и двамата родители, но го преживяхме" - споделя тя.

"Имахме късмет Захари да е във ваканция, когато се роди бебето, защото Народният театър почива през лятото. Така че в началото най-вече той ми помагаше. Естествено и майка ми през първите две седмици даде едно рамо, доста солидно. Иначе, двамата си го гледаме и от време на време го оставяме при бабите."

Максим е кръстен на себе си, признава водещата. "Ние решихме, че няма да го кръщаваме на баби или на дядовци и до последно се колебаехме около няколко варианта, но решихме да е Максим, защото единствения човек, който познаваме с това име е супер готин пич. Това е мъжът на Нина Николина, няма да е лошо дори да прилича на него." Младата майка заявява, че е нямала проблем да кърми бебето си навън, но малкия Максим е вече на адаптирани млека.

Диана признава, че й е трудно да мисли за второ дете. "От една страна, като видиш, колко е хубаво, си мислиш, че си закъснял и може би е трябвало да го направиш по-рано. В същото време в момента не мога да си представя още едно бебе. Много е трудно, ако искаш да си добра майка и да отделяш достатъчно внимание на детето си. Според мен трябва да имаш дете, когато имаш време, енергия и си достатъчно свободна, за да можеш да се грижиш за него. Детето иска внимание и обич."

Вижте снимки на щастливите родители >>