В крайна сметка се оказва, че чувствата може да са кратки, но имуществото – вечно.

Бившата „златна двойка” Дженифър Лопес и Бен Афлек така и не стигна до брак, но в това няма нищо чудно, като се имат предвид изискванията, които латинодивата е поставила на бъдещия си кандидат-жених. След като Джей Ло се отърва лесно при развода с първия си съпруг Оджани Ноа, давайки му само 48 000 долара за продължилия им 10 месеца брак, тя бе принудена да се бръкне доста по-надълбоко за втория си съпруг Крис Джъд, който успя да й измъкне 14 млн. долара. Американски медии съобщиха, че певицата поискала от третата си „голяма любов” Бен Афлек да подпише споразумение, според което тя ще получава по 1 млн. всеки път, когато той й изневери. Ако бракът им обаче приключи с развод, актьорът няма да вземе нито пени от богатството на благоверната си. Освен това според таблоидите Джей Ло се опитала да изтръгне писмено обещание от Афлек да прави секс с нея най-малко 4 пъти седмично.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Ако двамата се разведат, красивата актриса ще получи по 2,8 млн. долара за всяка година от брака им.

Ако пък тя успее да докаже, че Майкъл й е изневерил, ще получи 5 млн. долара наведнъж.

Предбрачното споразумение на Том Круз и Кейти Холмс пък предвижда за всяка година от брака им Холмс да получи по 3 милиона долара. Ако те изкарат заедно 11 години, договорът са анулира и Кейти ще получи половината от цялото богатство на Том.

Вижте снимки на двойките >>