Първата любов се случила, когато водещият бил в 9-ти клас, а обектът на силните му чувства - актрисата, и до ден днешен негова близка приятелка, Ани Пападопoлу.

Втората дама, която спечелила за дълго време сърцето на Арнаудов е водещата на предаването „Елит” Надя Иванова.
 
За третата няма да говоря”, обаче заяви Андрей и не даде да се разбере дали силните му чувства са към вече бившата му съпруга – сръбкинята Даниела Янков или към настоящата му половинка - хореографката Маргарита Будинова.
 
След дълго мълчание Андрей реши да разкаже за изненадващия си развод със сръбкинята, за която беше женен по-малко от година. „Вътрешно аз имах причини, които забързаха края на нашия брак. Това обаче не беше връзка, а емоции, които имах по това време”, обясни водещият и допълни, че малко след раздялата му с бившата „отчаяна съпруга” е започнал нова връзка, която продължава и до днес.
 
Вече съм по-спокоен, а за това донякъде ми влияе и връзката. По принцип съм труден за живеене, защото съм припрян и прибързан.” Андрей заяви, че с половинката му са се изнесли да живеят извън София и вече не посещава нощни заведения както преди. Приятелката му също споделя този начин на живот.

Вижте снимки на жените до Андрей >>

ИЗБРАНО