Необходимите декори и снимачни площадки вече са подготвени, разказа директорът на Летище Пловдив Дойчин Ангелов. Той подчерта, че летищният график не е бил нарушен заради снимките, като те са започнали след осъществяването на двата чартърни полета по разписание. За екшън сцените по пистата ще дефилират обвити в пламъци и разтърсвани от експлозии два специално ангажирани самолета и хеликоптер "Кугър".

Легендарните звезди от филма ще посещават летището в различни дни, според присъствието им в сценария. В днешния снимачен ден участват Арнолд Шварценегер и Брус Уилис, който снощи пристигна в Пловдив, но местопребиваването му се пази в дълбока тайна.

Компанията-мениджър е наложила стриктни мерки за сигурност и засега журналисти и външни лица не се допускат в района. Освен познатите лица от първата част на „Непобедимите”, към компанията на Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Мики Рурк и другите, в продължението блестящо се вписва и другата екшън легенда от осемдесетте години - Чък Норис. По-централно присъствие във втория филм се очаква да бъде отредено на Арнолд Шварценегер. Официалната премиера на "Непобедимите - 2" е насрочена за август 2012 г.

Брус Уилис се появи в Пловдив
Арни се срещна с Бойко Борисов и Христо Стоичков
Шварценегер, Стейтъм и Норис кацнаха в София