Предаването стартира в началото на декември по TV7.

„Готов съм да направя, да предложа брак... На тази, която успее да грабне сърцето ми, и още по-важно, на тази, която ме убеди, че не търси само парите ми”, заяви плейбоят.

Преодолялата всички изпитания дама ще може да се счита за неговата бъдеща законна половинка. Световни знаменитости ще му помагат в трудната мисия да намери жена за себе си, обясниха продуцентите Виолета Сечкова и Емил Кошлуков от No frame media. Те обаче все още не издават кои звезди ще се включат, защото с тях все още се водят преговори.

Вижте снимки на Христо Сираков в компанията на различни дами >>
Вижте снимки на Христо и Зара >>
Вижте снимки на дома на Христо Сираков >>

Хубавици от цялата страна ще могат да пишат писма на плейбоя от днес, а той ще си подбере тези, които са по негов вкус. Ще ги води на изискани романтични вечери, на яхта и в чужбина, пишат от "Монитор". „Не само фермерите могат да си търсят жени по телевизията, милионерите също имат това право”, категоричен беше Емил Кошлуков. На въпрос на „Монитор” гарантира ли, че Сираков е милионер, а не е изхарчил парите си по жени, продуцентът отговори, че само недвижимите му имоти надхвърлят милион, без да се брои бизнесът и другите екстри.

Водещ на шоуто ще е човек, близък на Сираков. Не е изключено това да е бившата му любима Зара.

Милионер търси съпруга