Зрителите не само въздишаха по драмите на Касабови, но забелязаха и много недоглеждания, допуснати от снимачния екип, установи проверка на „Монитор”..

Само не ми стана ясно как Албена открадва сака с дрехи на видимо по-пълно от нея момиче, а после дънчиците й стояха толкова прилепнало секси?” - посочва гаф жена, подписала се като Лидия Лилова. Други по-млади зрители не могат да си обяснят защо в различни моменти от действието косата на Дани Касабов (в ролята Бойко Кръстанов) е ту дълга, ту къса. Във фейсбук страницата на „Стъклен дом” фенка, подписала се като Анна Захариева, задава въпрос: „Интересно как Боряна и Димитър Касабов от вир вода на язовира пристигнаха в болницата чисто сухи. И дали  някой от снимачния екип, като е гледал епизода, е забелязал, че Боряна, без да мърда от болницата, смени няколко блузчици - дойде с червена, а като влезе при Камен, беше вече със светлосиня. Няколко сцени по-късно - с черна.”

Въпреки малките неточности първият епизод от новия сезон на „Стъклен дом: Наказанието” се оказа, че е събрал рекордна зрителска гледаемост отчитат от bTV. Над 53 процента от всички тв маниаци (около 1,5 милиона) са се залепили пред малкия екран, за да видят как ще продължат драмите с Боряна, Камен, Елена Атанасова, Сиана и Чарли.

Яна Маринова: Нямам намерение да напускам ”Стъклен дом”
Звездите от „Стъклен дом” във Варна
Явор Бахаров: В живота с Луиза сме по-крайни >>
Радина и Луиза не се страхуват от конкуренцията >>
Вижте снимки на героите от Стъклен дом >>