ТВ двойката е получила ново предложение за работа в ТВ 7. „Познавам и двамата професионално от години и с интерес следя тяхното развитие. И двамата имат силно екранно присъствие и TV7 започна преговори с тях съвсем целенасочено,” заяви Николай Бареков, директор „Новини и актуални предавания”.
За нас като медиа е голямо признание, че доказани професионалисти имат интерес да работят с нас и избират да се присъединят към екипа на TV7. Това показва, че имаме доверието на колегите, а оттам и на публиката,” допълни Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7.

Вижте снимки на Божана и Косьо >>

От Нова ТВ заявиха пред bliasak.bg, че това са единствените хора, с които се разделят, въпреки че според слуховете голяма част от колегите им имат намерение да си подадат оставките. "Всеки сам решава защо и кога да напусне, ние можем само да им пожелаем успех занапред", заявиха от PR-отдела.

Новината, че Божана Филипова и Костадин Филипов си тръгват от Нова ТВ, идва само седмица след като стана ясно, че криминалната репортерка в медията - Диляна Гайтанджиева, става част от екипа на TV 7.