След новината от април, че тя ще представя колекцията, днес бяха показани първите снимки от кампанията.

Вижте снимки >>

"Вярвам в нарушаването на правилата. Рикардо Тиши е невероятно талантлив, освен това е мой добър приятел. Ние сме семейство. Бих искала да кажа сбогом на старата система, за да работим заедно, да се подкрепяме, да направим модата едно глобално общество", коментира Донатела Версаче в профила на "Версаче" в Instagram.

Творческият директор на "Живанши" Рикардо Тиши заяви, че потърсил приятелката си Донатела, защото тя е олицетворение на модната икона за него, пише "Harper's Bazaar".

"Мислим, че е време да преминем границите и да отправим силно послание към индустрията за това какво е мода", коментира той.

Рикардо Тиши е арт директор на рекламната фотосесия с Донатела Версаче, за стила се е погрижила Карин Ройтфелд, а зад камерата са Мерт Алас и Маркъс Пиго.

Преди години италианската дизайнерка призна, че всяка нощ спи в специална барокамера, за да изглежда млада. Тогава сподели, че има ботокс само в лицето си и никакви корекции по тялото, защото умее да го поддържа с упражнения и диети. Миналата година пластични хирурзи коментираха обаче, че кожата й е много лъскава и това е симптом на прекаляване с ботокса и за лазерно подмладяване.