"По-скоро ще счупя тази чаша и ще си прережа китките... Приключих с това за момента", каза той на въпрос на британското издание "Тime Out London" дали може да си представи да участва в още един филм за Агент 007.

Вижте Крейг и Моника Белучи в "Спектър" >>

След това обаче актьорът уточни, че не се е отказал от ролята завинаги, а просто би искал да направи почивка от година-две. Ако участва в нов филм от серията, то "ще бъде само заради парите", пише БГНЕС.

В същото време британският в. "Сън" съобщи, че за ролята си на агента в последния филм от поредицата - "Спектър", където си партнира с Моника Белучи (вижте галерията) Крейг се очаква да получи близо 60 млн. долара. Това го прави един от най-скъпо платените актьори, влизали в образа на тайния агент.

Според източник на "Сън" Крейг ще получи 24 млн. долара за играта си във филма, още 6 млн. за авторски права и 30 млн., ако прогнозите за реализирането на филма се осъществят.

Една от причините той да не иска пак е да участва в нов филм вероятно е инцидентът по време на снимките на "Спектър" през пролетта. Тогава се наложи операция на едното му коляно.

Сред възможните наследници на Крейг се споменават Идрис Елба, Хенри Кавил, Том Харди и Деймиън Люис.
ИЗБРАНО