"Мисля, че трябва да си взема малко почивка, хората може би имат нужда да си починат от мен. Ще... не знам, ще се виждам с приятели, ще пиша нова музика. Може и да не пиша нова музика, не знам", колебае се 25-годишната американка пред списание "NME".

Вижте снимки на Тейлър >>

До декември певицата изнася световното си турне "1989 World Tour", което има невероятен успех. Концертът й в Лос Анджелис събра цели холивудски семейства и знаменитости.

Снимки от концерта >>

Суифт коментира, че попадането на живота й в светлината на прожекторите може да я съсипе. Тя е недоволна, че всяка нейна дума и жест са обект на публичен интерес.

"Всеки ден съм в новинарските емисии поради различни причини. Понякога имам чувството, че ако оставя безпокойството да вземе връх, това ще ме сломи. И без това много хора просто чакат да оплескам нещата"
, каза певицата.

Тейлър споделя още пред списанието, че намира утеха в разговори с майка си Андрея, която е диагностицирана с рак. Преди дни певицата, известна с благотворителността си, помогна на семейство на болно от рак момченце, като дари 50 000 долара за лечението му.

Суифт започна да записва песни на 14-годишна възраст и издаде дебютния си албум "Taylor Swift" на 16-годишна възраст през 2006 г. Известна е с хитовете си "Love Story", "I Knew You Were Trouble", "Bad Blood". Певицата спечели четири приза на церемонията за видео музикалните награди на MTV тази година, в това число и топ отличието за Видео на годината (Bad Blood).

Снимки от наградите >>


Тейлър и приятелят й - диджеят Калвин Харис, са най-високо платена звездна двойка според класация на "Форбс".