Не, най-известната певица в момента не изневерява на приятеля си - шотландския диджей Калвин Харис, а целувките са част от клипа към новия й сингъл "Wildest Dreams", анонсиран на предварителното шоу по раздаването на VMA на MTV.

Вижте видеото >>
Снимки на Тейлър и Скот >>

За видеото 25-годишната певица e с черна коса, ретро дрехи и прилича на великата Елизабет Тейлър. Тя и Скот са в ролите на актьори, които снимат филм в пустинята, а помежду им пламват страст, но не липсват и моменти на напрежение.
Целувките и прегръдките им са толкова чувствени, че в много форуми в интернет се запитаха има ли нещо между Тейлър и сина на Клинт Истууд.

Горещите сцени са сред лъвове, тигри и други диви животни на Африка.

В края на клипа, на премиерата на филма, Тейлър вижда Скот с друга жена. Съкрушена, тя драматично си тръгва, преди той да я догони.

29-годишният Скот сподели за снимането на видеото, че работата с Тейлър е невероятно изживяване.

"Тя не само, че е звезда, но съм горд да кажа, че е мой приятел. Тя е страхотен човек и хора като нея е трудно да намериш в живота си
", коментира актьорът, който
игра в "Най-дългото пътуване" по романа на Никълъс Спаркс.

Тейлър издаде за новата си песен, че е най-добрият пример как очакванията й са се променили, като става дума за любов.

"Сега, като срещна някого и има химия, първата ми мисъл е "Когато това свърши, се надявам да ме помниш с хубаво", разказа певицата за US Weekly.

На наградите на MTV в Лос Анджелис тя получи най-голям брой отличия.