Ели Голдинг, Литъл микс, Уан дайрекшън, Кайли Миноуг и Джъстин Бийбър възнамеряваха да издадат новите си албуми следващия месец. Сега обаче става ясно, че са изтеглили напред излизането им, за да не бъдат в конкуренция с третия студиен албум на Адел, който трябва да се появи на пазара на 20 ноември.

Вижте снимки на Адел >>

"Новият диск на Адел скоро ще зарадва феновете. Звукозаписните компании си дават сметка, че всеки албум на известен изпълнител трябва да излезе преди 20 ноември, защото след тази дата ще се говори единствено за диска на Адел. Той ще доминира в продажбите преди Коледа", заяви близък до звукозаписната индустрия източник, пише БТА.

По думите му затова новите албуми на Бийбър, Миноуг, Уан дайрекшън ще бъдат издадени една седмица преди излизането на диска на Адел.

Въпросният диск е с работното заглавие "25". През 2011 г. певицата издаде албума "21", който е най-продаваният албум на хилядолетието във Великобритания. Първият й албум е "19".

27-годишната Адел бе поставена в топ 10 на класация на най-великите поп изпълнители на всички времена. Тя има няколко отличия "Грами" и един "Оскар". В края на миналата година Адел опроверга слух, че се е разделила с партньора си Саймън Конеки, управител на благотворителна фондация. Двамата имат син Анджело.