Първоначално той трябваше да е готов през май 2014 година, но нейната звукозаписната компания XL Recordings отложи за неопределено време излизането му, съобщи БТА.

Вижте снимки на Адел >>

Специалисти предричат, че новият албум, който вероятно ще бъде озаглавен "25", ще постигне невероятния успех на предишните два - "19" и "21". От тях певицата продаде над 30 милиона копия и оглави световните класации през 2011 г. и 2012 г. Най-продаваният албум на хилядолетието на Острова е именно "21".

Наскоро 27-годишната Адел бе поставена в топ 10 на класация на най-великите поп изпълнители на всички времена. Тя има няколко отличия "Грами" и един "Оскар".

През февруари стана ясно, че певицата е подновила работата си с легендарния рокаджия Фил Колинс, след като започналото им музикално сътрудничество се провали. Той прие да си сътрудничи с Адел и я държеше в течение на прогреса си над няколко парчета, но се почувства пренебрегнат, когато тя не му отговори. И въпреки че беше заявил по адрес на изпълнителката "Хлъзгава малка рибка е Адел", 64-годишният музикант приел обяснението й, че няма личен мотив, а е решила да отложи проектите си, за да се посвети на семейството си.

В края на миналата година Адел опроверга слух, че се е разделила с партньора си Саймън Конеки, управител на благотворителна фондация. Двамата имат син Анджело.