В съобщението на музея се уточнява, че това ще се отнася само до почивните дни, предаде Би Би Си, цитирана от БТА. През останалото време входът нощем ще е забранен.

От "Виктория и Албърт" отбелязват още, че търсенето на билети е толкова голямо, че месец преди края на изложбата се е наложило допечатване. На 2 юли в продажба са били пуснати 12 000 допълнителни билета. В същото време не е изключено и те да не стигнат.

От откриването на "Дива красота" през март досега експозицията е видяна от повече от 345 000 души, тоест средно от по над 100 000 души на месец. "Дива красота" може да стане най-посещаваната платена изложба в музея "Виктория и Албърт". Засега рекордът се държи от експозиция с модерно изкуство, която през 2003 г. е била видяна от близо 360 000 души.

Изложбата на Маккуин в Лондон е обогатена версия на тази в музея "Метрополитън", открита през 2011 година. Тя привлече стотици хиляди посетители и се превърна в една от най-популярните в историята на нюйоркския музей.

В експозицията "Дива красота" във "Виктория и Албърт" има нов раздел, който представя образци от ранните колекции на Маккуин. В изложбата са включени 240 експоната. Това е най-голямата колекция с облекла на Александър Маккуин, събирана някога на едно място.

Александър Маккуин е роден в Лондон през 1969 г. Представя първата си колекция на седмицата на висшата мода в Лондон през 1994 година. Моделиерът 4 пъти е обявяван за дизайнер на годината. През 2010 година Маккуин се обеси след продължителна депресия.