8-месечните Габриела и Жак бяха облечени с местни носии на събитието.

Вижте снимки >>

Семейството бе посрещнато от танцьори, които видимо се радваха на малките бебета. Жак Оноре Рение и Габриела Терез Мари се родиха на 10 декември, 2014 г. Те бяха кръстени в Монакската катедрала този май. За събитието тя беше украсена с 6000 бели цветя.

57-годишният принц отпразнува 10-годишнината от възкачването си на престола на Монако. Наскоро той сподели, че раждането на близнаците е най-щастливото събитие в живота му, както, разбира се, и женитбата му с бившата шампионка по плуване от Южна Африка Шарлийн (37). Тя пък разкри, че Жак е като "истински шеф" и е взел от характера на баща си, а Габриела вече се държи като истинска малка принцеса.

Бебетата са внуци на покойната холивудска звезда Грейс Кели, която стана принцеса на Монако, като се омъжи за принц Рение Трети.

Албер Втори има и две извънбрачни деца, момче и момиче, които той призна много след раждането им. Това са 22-годишната Жасмин Грейс, чиято майка е бивша американска сервитьорка, и Александър (11), чиято майка е бивша френска стюардеса от Того.