Сезонът на сватбите свърши, с него и конкурсът за снимка „Незабравима сватба“. Дойде сезонът на наградите.

Преди това Вие класирахте с гласовете си 10-те най-харесвани снимки от конкурса „Незабравима сватба“.

По-късно редакцията на Дир.бг номинира още 10 снимки и така до финала достигнаха всичките 20.

Журито – Евгени Димитров - собственик на агенция "Булфото", Райна Деницова - отговорен редактор на Life.dir.bg, Иван Бедров – Дир.бг, разгледа обстойно всички снимки, достигнали до финала.

Търсехме снимката, която веднага се откроява сред всички останали; която е красива и носи настроение; която отговаря буквално на името на конкурса – незабравима сватба.

Отчетохме качеството на техническо изпълнение, включително светлина, цветове, композиция. Наясно сме, че сватбените снимки в голямата си част са дело на професионални фотографи, а сюжетите често са режисирани.

Конкурсът „Незабравима сватба“ не дискриминира участниците по професионален признак, а и това няма как да стане. Всяка снимка се състезаваше наравно с останалите 911 предложения.

Наясно сме, че за всеки най-незабравимата сватба е неговата и всеки, който е имал смелостта да изпрати снимка за участие, вече е победител.

Наградата обаче е само за един - победител е снимката „Радост!!!“, изпратена от потребител Mariana Xela. Този кадър се откроява от останалите със своя семпъл сюжет, но и с енергията, настроението и светлината, които излъчва.

Победителят може да се свърже с нас на [email protected], за да получи голямата награда - домашен робот за почистване IROBOT ROOMBA 620.

Открояваме и още две снимки – изпратената от потребител Бате Мишо снимка, която показва как никои физически прегради не могат да спрат любовта; открояваме и изпратената от потребител Agiq снимка заради морското настроение, оригиналната идея и качественото изпълнение.

Разгледайте всички участници в „Незабравима сватба“ >> (вече и с възможност за слайдшоу)

Участвайте и в останалите конкурси за снимки - „Време е за парти“, „Бяла приказка“, „Коледна украса“, „Градски истории“ и „Моят приятел“.