Преди дни Гришо обяви, че вече няма връзка с руската тенисистка, с която бяха заедно 2 години и половина. Медии обаче разпространиха слух, че той й е изневерил с телевизионната водеща и бивша плеймейтка Николета Лозанова. Според публикациите това станало по време на последния турнир "Уимбълдън" в Лондон, Шарапова разбрала и приключила връзката си с българина.

Вижте снимки на Гришо и Мария >>

"След раздялата му с Мария Шарапова, Григор Димитров се озова в ролята на герой на жълт сериал, продуциран от някои български медии. Публикуват се "сензационни новини" за личния му живот, които не почиват на реални факти и нормална човешка логика", заяви в писмо до медиите Георги Стоименов и добавя, че иска категорично да опровергае написаното, пише БТА.

Той обяснява, че Григор е първокласен спортист, пример за много млади хора, които го харесват заради труда, който полага, таланта, възпитанието и характера му.

Стоименов добавя, че спортистът ни се намира във важен момент от кариерата си, работи здраво и мотивирано за оставащите турнири до края на годината.

Григор Димитров запази 16-а си позиция >>


"Като българин бих искал да ви призова да го подкрепим и да му дадем увереност и спокойствие вкъщи, вместо да го правим герой на жълти романи. Като негов мениджър няма да се поколебая да търся отговорност за неверни твърдения, разпространявани в медиите", заканва се Стоименов.

Снимки на Николета >>