Колко е блестяща Мирън? Достатъчна е нейната позиция, че Холивуд е шовинистичен и безскрупулен робовладелец, който не разрешава стареенето. А също така и фактът, че британската актриса, която преди дни навърши 70 години, няма намерение да се оттегли от света на киното, коментират от списанието.

Вижте стила на Хелън >>

Хелън Мирън работи с пълна пара и снима повече филми сега, отколкото когато бе на 50 г. До края на годината се очаква да излязат няколко -  автобиографичният "Trumbo", където тя играе известната авторка Хеди Хопър, както и трилърът "Eye in the Sky", където ще я видим като агент, пишат от БГНЕС.

Хелън Мирън досега е получила всички най-значими тв и кино награди: "Тони", четири БАФТА, четири "Еми", "Оскар", два "Златен глобус", и въпреки това няма никакво намерение да се оттегли.

Когато става въпрос за стила на Хелън и тук тя е номер едно - често е в списъците за най-добре облечени жени. Тя е и трета в класация за идеална женска фигура. Пред нея са Скарлет Йохансон и Ким Кардашиян.

Вижте ТОП 10 >>

За британския "Гардиън" Мирън сподели няколко важни лекции за стила. Когато големите марки решиха, че е дошло време за рокли и блузи без ръкави, Хелън остро ги разкритикува:

"Днес е трудно да намерите рокля или блуза без ръкави! А ръкавите са ни необходими. Прозрачни, къси или дълги, няма значение. Истинските дами носят ръкави".

Мирън винаги знае какво деколте да избере. С години не сменя стила, червеното червило, обиците и роклите с пайети. Така актрисата е елегантна, шик и непретенциозна.

Хелън Мирън е голям фен на коктейлните рокли на "Долче и Габана" и затова често може да я видим в розовите и жълти модели на марката.

На всички ни е яснт о, че стареенето не е за хленчещите хора, коментират от "Ел". Но за Хелън то направо е забавно. Актрисата е доказателство, че самочувствието и опитът могат само да обогатят годините. Още повече, че всички са единодушни, че с времето тя изглежда все по-добре.

"Преди много повече се грижех как изглеждам, защото, когато сте млади и красиви, тогава сте прекалено заети с грижата да сте още по-красиви, и да изглеждате по-млади. Истинска параноя. Струва ми се, че стареенето е най-голямото предизвикателство", коментира актрисата.

Вчера тя позира с нейни фигури в Музея на Мадам Тюсо в Лондон.