За 55-годишния британец това ще е четвърто дете. Той има дъщеря Табита (4) и син Феликс (2) от 34-годишната Тинглан Хонг. С Ана вече имат 3-годишен син Джон Мънго. Двете момчета се родиха с три месеца разлика.

Вижте снимки на Хю и Ана >>


"В отговор на някои журналисти искам да кажа, че се радвам, защото дъщеря ми има брат. Обожавам и двамата. Майка им е страхотна. И, за да е ясно на всички, аз съм бащата", написа тогава Грант за Феликс в Twitter.

За Ана той каза миналата година пред шведско издание, че са много добри приятели и тя е прекрасна майка. Двамата бяха снимани по-рано тази година на турнира "Уимбълдън".

През 2012 г. актьорът призна, че бащинството е променило живота му към добро.

"Много хора ме предупредиха, че не е особено вълнуващо, но аз всъщност съм развълнуван и се чувствам по-добър човек. Препоръчвам ви да станете родители"
, сподели той.

Тингланг Хонг е от Китай, в Лондон живее от 2003 година. Хю се запозна с нея в нощен клуб през 2008 година. Когато дъщеря им се роди, те вече не бяха заедно. Двамата се събраха за кратко през 2012-а, Тингланг забременя с Феликс и отново се разделиха.

През 1995 година Хю Грант влезе във всички медии, когато бе арестуван с проститутката Дивайн Браун в паркираната си кола. Очакваше се това да съсипе кариерата му. По онова време той все още живееше с Елизабет Хърли и се наложи да поднесе публично извинение по телевизията в шоуто на Джейн Лено.  Дивайн Браун днес определя срещата си с Хю като благословия, защото я направила известна в цял свят.