"Бих искала да е така, но не е. Нито обикалям нощните клубове, тук почти не излизам. Работя усилено, за да постигам това, което имам. А и тук никой не ме познава", разказа тя пред списание LOVE Style.

Бившата манекенка живее в  Дубай от почти една година. Там работи като брокер на недвижими имоти.

Вижте снимки на Ивайла >>

Бакалова добави, че е семпъл човек и животът й е много по-спокоен. Освен това не се събужда с поредната интрига – "то не бяха шейхове или мултимилионери...".

След две операции заради инцидента, който претърпя в риалити шоуто „Къртицата“, тя вече се чувства добре. Покрай този тежък момент "Мис България - Вселена 2001" сподели, че се е сближила с баща си, с когото бяха във война доста години. Тя разказа, че той е интересувал как е кракът й и искал да помогне, с каквото може.

"Не знам дали враждата между нас е затворена страница. Него трябва да питате. Аз никога не съм искала да имаме дрязги", споделя бившата манекенка.

По думите й със сестра й Божидара не са виновни за нещата, които са се случили, когато са били на седем години, и баща им няма право да ги съди.

"Ние подсъзнателно го обвиняваме за моментите, в които не е бил със семейството ни. В една такава ситуация всички са губещи", коментира още Бакалова.