Списание People пише, че инициативата за раздялата, случила се миналата седмица, е Селена, заради „проблеми с взаимното доверие”. Според информацията на редица други таблоиди, причината за раздялата е твърде натоварения работен график, който не позволявал на младите звезди да имат време за личен живот.

Вестник “Ню Йорк пост” пише, че певецът просто си е намерил нова муза - Барбара Палвин, модел на Victoria's Secret Fashion, с която той е бил забелязан да прекарва своето свободно време. Снимка на Джъстин и Барбара бе публикувана в социалната мрежа Туитър.

Трябва да се отбележи, че Селена Гомес също не страда от самота - тя бе забелязана в компанията на актьора Грег Салкин, който се снима в сериала Магьосниците от Уевърли плейс, в който се снима и самата тя.

Бийбър и Гомес бяха определяни като “най-романтичните влюбени в шоубизнеса”. Например, за да гледат без притеснения филма “Титаник” Бийбър нае целия “Стейпълс сентър” в Лос Анджелис, а една от своите песни, с името “Ако аз съм твой приятел, никога няма да те пусна”, той посвети на Селена.

Вижте снимки на целувките на Селена и Джъстин >>
Вижте снимки на Селена >>