Стотици фенове са очаквали поп дивата пред хотелa. Лейди Гага се е появила със зашеметяваща, леко прозираща рокля на Версаче и прекарала повече от 15 минути със своите фенове, позирайки за снимки и раздавайки автографи.

На следващия ден, според клюките, Гага се е отдала на заслужена почивка с „бившия” си приятел Тейлър Кини („Дневниците на Вампира”) в ресторант на кея. Те са се насладили на стриди, омари, миди и други морски дарове, акомпанирани от няколко бутилки австралийско шардоне. Придружена от своите бодигардове, тя отново е уважила своите фенове, както и репортерите. Гага е позирала за няколко снимки, стилно облечена в черно и както винаги с шокиращо високи обувки.
 
А какво могат да очакват феновете в България от своята кралица… Дали приятелят й (актьорът от „Дневниците на Вампира”) ще я придружи и тук? И ще могат ли почитателите й да се насладят на 15 минути с певицата?

Едно е сигурно, на 14 август Лейди Гага ще наелектризира хиляди фенове на стадион „Васил Левски”. Подготовката за грандиозната продукция в София вече тече с пълна сила. Публиката ще стане свидетел на едно впечатляващо шоу, на експлозия от цветове и невиждани пиро-ефекти. Провокативната Гага ще смени двайсетина костюма по време на концерта, които със сигурност ще надминат очакванията и на най-дръзките ценители. Сцената също ще бъде повече от внушителна. За построяването на чудовищното съоръжение ще бъдат използвани 2 специални 55-тонови крана.