В ”Смешни физиономии” дечицата показват любимите си гримаси. Дали са направени спонтанно в парка или са ценна част от семейния ви архив, очакваме вашите снимки.

Вижте първите участници >>

Наградите, осигурени от "Форум филм", са 2 чанти с две лица, чадър, 3 антистрес топки, 1 тефтер и 1 калъф за таблет със забавните герои от анимацията "Отвън навътре".

Всяко детенце може да спечели една от тях като ни изпрати снимка с любимата си гримаса или най-смешна физиономия тук!
Победителите ще бъдат изтеглени чрез томбола сред 10-те най-харесвани от потребителите снимки и 10-те снимки, подбрани от редакцията ни.

Включи се в "Смешни гримаси" до 25 юни >>
Наградите >>

Анимацията "Отвътре навън" надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас – Радост, Гадост, Страх, Бяс Лют и Тъга. А сблъсъците помежду им неминуемо водят до много смешни и понякога епични недоразумения. Главен герой е тийнейджърката Райли, която с нежелание се мести от Средния Запад в Сан Франциско заради новата работа на баща й.

Радост, Гадост, Страх, Тъга и Бяс Лют живеят в Централата, иначе позната на хората като мозък. А когато емоциите на Райли се изправят срещу емоциите на родителите й, забавлението е задължително. Радост е озвучена от Мария Илиева, която се е справила блестящо – може да я чуеш в трейлъра.

Световната и българска премиера на "Отвън навътре" е на 19 юни в кината на 2D и 3D.