Bon Jovi тръгват на турне през 2013, за да напълнят стадиони и големи зали по целия свят с BON JOVI Because We Can The Tour. Турнето стартира в Северна Америка през февруари, а после идва ред и на Европа, като неслучайно първата дата на Стария континент е в София!

Паметното събитие ще се случи на 14 май 2013, а мястото е Националният стадион Васил Левски. Под мотото Because We Can, в центъра на столицата рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като Livin' on a Prayer, You Give Love a Bad Name, It's My Life и много други. Както и съвсем нови парчета от предстоящия албум What About Now, който се очаква през пролетта на 2013. Родните фенове ще бъдат първите в цяла Европа, които ще станат част от това невероятно и толкова чакано преживяване!

Музикантите писаха на чист български език в официалната си страница във Facebook. Съобщението гласи:  "България, готови ли сте? Ние сме Бон Джови и идваме при вас за първи път! Чухме, че сте най-яките! Разбрахме, че гледката от сцената на Националния стадион е фантастична! Започваме европейското си турне от София и за нас шоуто ще бъде по-специално. Вие можете да го направите незабравимо. Нямаме търпение да ви видим там на 14 май 2013".

Статусът е харесан от над хиляда души само за 15 минути, като българските фенове направо са пощурели от факта, че любимците им ще имат концерт у нас.

Вижте снимки от концертите на Bon Jovi >>