30-годишният Хамилтън е наел супер луксозната яхта "Мариоти 177" - удоволствие, което струва 300 000 долара седмично, и е поканил 27-годишната изпълнителка на 5-дневно пътешествие, пише БТА.

За доброто им прекарване на яхтата ще се грижи персонал от 13 души и Риана няма да прави нищо, освен да се забавлява.

Вижте снимки на Риана и Люис >>

"Люис не иска нищо да отвлича вниманието им през времето, което ще прекарат заедно", разкрива близък до пилота, цитиран от сп. "Лайф енд стайл".

Хамилтън, който по-рано през годината се раздели с дългогодишната си приятелка - певицата Никол Шерцингер, досега правеше всичко възможно да скрие новия си романс от медиите. Пилотът от Формула 1 обаче се надява, че след броени дни двамата с Риана ще са готови публично да разкрият връзката си.

"Люис помоли Риана да го придружи на състезанието за Гран при на Италия през предстоящия уикенд. Решението е сериозно, тъй като понастоящем той е голямата звезда на Формула 1 и всички погледи са "вперени" в него", казва източникът.

Риана наскоро заведе Люис Хамилтън в родния Барбадос. Шарън Белами Томпсън, която е помагала в отглеждането й в детските години, сподели, че е много впечатлена от "британския чар" на състезателя.