Явор Бахаров и Лидия Инджова са пълни противоположности в сериала, но с удоволствие се включват в артистичния проект за фотосесия на списание ОК!

„Целта е ролята ми да стане интересна, достоверна и истинска
“, казва Явор за участието си в сериала. Героинята на Лидия е секретарка на Комисаря по европейските въпроси, която поема огромен риск, за да спаси 20 000 души. „Исках да я представя не като героиня, като някакъв екшън герой. А хората да видят в нея едно момиче, което се бори всеки ден с живота, един много силен човек.“

Извън екрана двамата актьори се чувстват също добре, на театрална сцена Явор е „балансиран и удовлетрорен”, макар че все още се бори с типичната за актьорската професия суета. Защото „който е намерил начин да се справя с нея и да я балансира, е стигнал далеч”, категоричен е Явор.

Професионалните амбиции на Лидия са насочени към европейската сцена, а в личен план най-голямата й мечта е да е щастлива. Тя е най-доволна, когато успява да намери баланса между личния и професионалния живот, а най-големият й страх е да спре на едно място.

Вижте снимки на Явор и Лидия >>