34-годишната изпълнителка е с две години по-голяма от новия си приятел. За първи път Теди го видяла на сватбата на майка си Силвия Кацарова с бизнесмена Любомир Димитров. „Изобщо не го отразих тогава. Просто там някакъв, дето искаха да ме накарат да го харесам. Беше живял четири години в България и се разбрахме някак си. Имахме две срещи. Аз ги приех като гадно сватосване - виж ти, нали си разведена, пробвай дали този младеж няма да ти хареса. Но и друго знам - там, където отида с нежелание, съм изпитвала след това голямо щастие”, разказа Теди.

От суеверие певицата не разкри името на любимия си. Върна обаче лентата назад за детайли от началото на връзката им – скоро след сватбата на майка си тя забравила госта от Гърция. Той обаче упорито продължил да контактува с нея. „Беше ми писал във „Фейсбук”. Но понеже аз там имам хиляди приятели, съобщението отишло в папка „Други”. Открих го чак след три месеца. Казал, че иска да излезем на вечеря. Аз се съгласих. Той обаче ми върна отговора – „Добре, но вече не съм в България, а в Катар Защо не дойдеш?”.

Теди Кацарова разкри тайните си за красота
Снимки на Теди >>

Първата романтична среща на двамата била на стров Крит, пишат от "Монитор". Мястото и младият мъж спечелили Теди. Така тя започнала да пътува навсякъде по света, където той има строителни проекти. Неизбежно се стигнало и до момента, в който двамата обсъдили къде ще се установят заедно. Тогава Теди направо настояла да живеят в България. Гъркът приел условията и обещал да помисли за постоянен бизнес у нас. Засега двамата се виждат, когато могат, но комуникират по телефона.