В книгата си журналистът пише, че бившият президент Бил Клинтън имал връзки и с други жени, когато съпругата му Хилъри Клинтън не била около него, съобщи Си Би Ес.

"Той имаше руса любовница с голям бюст, на нея агентите й бяха дали кодово име Energizer. Това беше неофициално, но такa я наричаха... Тя идваше в къщата в Чапакуа, Ню Йорк, винаги, когато Хилари излизаше", пише в книгата на Кеслър, който се позовава на агенти на "Сикрет сървис".

Детайлите по "визитите" се координирали, за да не се получи неприятно засичане между любовница и съпруга.

"Тя, за разлика от Хилъри, беше много мила с агентите, носеше им кифлички"
, разкрива журналистът, цитиран от БГНЕС.

Кеслър също твърди, че отношенията на Клинтънови се основават само на желанието им да се върнат в Белия дом през 2016 г. (Хилъри Клинтън е кандидат за президент - бел.ред.):

"Агентите казват, че това са делови отношения. Въобще не става дума за брак. Това е пълен фалшификат – като всичко останало около Хилъри. Това е просто едно голямо шоу и измама".

Кеслър не се спира само върху детайли от живота на семейство Клинтън. Той информира за подробности, свързани с Джон Кенеди, Линдън Джонсън и Ричард Никсън.

Въз основа на разказите на агенти от "Сикрет сървис" Кеслър разбива градения от Хилъри образ, че тя иска да помага на средната класа, че съчувства на представителите на тази прослойка.

Политическата кариера на Клинтънови бе помрачена от скандала с Моника Люински - бившата стажантка в Белия дом, с която Бил Клинтън призна, че е имал "неподходящи отношения" през 1998 г. Извънбрачната афера води до искане за импийчмънт заради възпрепятстване на правосъдието и лъжа под клетва. Искането е отхвърлено от Сената.

Преди Моника Пола Джоунс обвини Бил Клинтън в сексуален тормоз. После се появи Дженифър Флауърс и под клетва през 1998 г. Клинтън призна, че е имал интимни отношения, след като преди това в интервю той отрече информациите.