С негови обувки във видеоклип се снима и Мадона, а преди време Бритни Спиърс излезе на сцената на американското шоу "Х фактор" с негов модел.

Вижте снимки >>

Сред клиентите му са още Майли Сайръс, Кейти Холмс, Мери Джей Блайдж, Дрю Баримор, Фърги, Брук Шийлдс, Кристина Милиан, както и много други знаменитости.

Методиев пусна преди дни кадри от предишна сесия на Бионсе в профила си във Facebook. На нея тя е с черно-зелени сандали с тънък ток и дебела кожена каишка на глезена. Моделът се казва "Палма" и е от по-стара колекция на дизайнера.

Диев бе поканен като един от официалните дизайнери, които да покажат собствена колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк в началото на годината.

Българинът живее и работи в САЩ отдавна. Завършва колеж със специалност "Графичен дизайн и комуникации", след което работи в PR агенция. Преди да създаде едноименната си марка, е работил за "Фере", "Фенди", "Мисони", "Шанел", "Долче и Габана". С Роберто Кавали отварят заедно 5 магазина в Америка. В "Маноло Бланик" харесват скиците му на обувки и го вземат за стажант.

"Учех се от най-добрите. Обучава ме човек, който е работил за "Прада" и "Лубутен", разказа преди време българинът.
ИЗБРАНО