Детенцето е новородено, съобщават американски медии. Съвсем наскоро 51-годишната актриса го е завела в дома си в Лос Анджелис.

Вижте снимки на Сандра и Луис >>

Близък до Бълок издава, че в грижите за бебето се е включил и новият й приятел - 49-годишният фотограф Брайън Рандал. Двамата са заедно от няколко месеца, но вече искат да създадат семейство. Сандра била готова по-рано да осинови още едно дете, но предпочитала да има подкрепа.

"От самото на начало на връзката им с Брайън му каза, че иска баща, с когото да отгледа децата. Документите за осиновяването бяха готови, но тя искаше до нея да е правилният човек и Брайън покрива всички "параграфи", коментира източник за RadarOnline.

Той добавя, че фотографът е нежен, внимателен и любящ като истински родител към Луис и се грижи много за него.

"Сандра каза, че е перфектен", обясни още източникът.

Първото осиновяване отне на актрисата четири години.

През август стана ясно, че младоженците Дженифър Анистън (46 г.) и 44-годишният Джъстин Теру ще стават родители. Те осиновили 6-месечно момиченце.

39-годишната Чарлийз Терон осинови второто си дете през лятото – новородено момиченце Оугъст. То е афроамериканче и е родено в САЩ. Актрисата работила с агенция за осиновяване повече от шест месеца. Оугъст вече има по-голям брат - роденият в Южна Африка Джаксън, осиновен от актрисата през 2012 г. Терон няма свои деца.

Вижте Чарлийз и Джаксън >>

През март двукратната носителка на "Оскар" Кейт Бланшет и съпругът й - театралният режисьор Андрю Ъптън, също осиновиха момиченце.