Пробиотикът попаднал в полезрението и на българските медици и моментално намерил място в практиката на широк кръг от специалисти.

Изключителният пробиотик носи търговското име ПроКомбо (ProCombo). Той е произведен от водеща световна компания по патентованата технология DuoCap™ (капсула в капсула), която гарантира качествата му.

 

 

15 млрд. добри бактерии
Благодарение на нея в една капсула ПроКомбо има максимално количество живи пробиотични бактерии – цели 15 милиарда. DuoCap™ позволява на ProCombo да достави пълното количество „добри” бактерии директно в тънките черва, където те се заселват и веднага започват да работят. Благодарение на това ProCombo има бърз ефект, който се усеща още в началото на приема.

 

Схема за разтваряне на ProCombo

 

Лекарите го предпочитат
Само за година–две ПроКомбо стана най-предпочитаният от специалистите пробиотик. Лекарите го прилагат при широк спектър от проблеми с корема. Опитът на местна почва потвърдил специалните качества на ПроКомбо и продуктът вече е в челните позиции на „Най-добрите“ пробиотици. Не случайно светила от областта на фармацията му присъдиха приза „Най-иновативен продукт за 2016 г.“ на международното изложение Pharm Expo в Неапол.

 

Уважаваният специалист от Рим проф. Мариано Марота избра и награди ProCombo за най-иновативен продукт на италианския пазар за 2016 г. по време на изложението Pharmexpo в Неапол.

 

Помага на корема да работи добре
ProCombo намалява тежестта в стомаха и подуването, дори при хора с нередовно и нездравословно хранене. Той помага за редовното изхождане всеки ден (особено при запек), като по този начин помага на тялото да изхвърли натрупаните токсини. ProCombo е изключително ценен и за хора, подложени на антибиотично лечение, тъй като успешно предпазва от поява на остра диария и други стомашни проблеми.

 

Може да поръчате ProCombo ТУК >>

 

 

Може да поръчате ProCombo ТУК >>