Малко след новината, че Бен Афлек и Дженифър Гарнър се разделят, американски медии съобщават, че се развеждат и 47-годишната актриса Джулия Робъртс и 46-годишният кинооператор Даниел Модър.

Вижте снимки >>

Инициатор за прекратяването на 13-годишния брак е Модър. Близък до семейството източник е казал пред сп."ОК", че причината са влошените отношения между съпрузите, пише БТА.

"Джулия е много емоционална, в един момент може да крещи, а в следващата минута да започне да се извинява. След 13 години Дани реши да каже "стига", споделил източникът.

Семейството ще трябва да раздели по някакъв начин състоянието на Джулия Робъртс, оценено на 225 милиона долара. В предшестващите развода месеци Хубавата жена е предложила за продан вилата си на Хаваите и апартамента в Ню Йорк. Напоследък семейството живее в пентхаус в Манхатън, в Ню Йорк, и от време на време посещава ранчото си в Тахо, щата Калифорния.

По данни на в."Лос Анджелис таймс" освен това Робъртс има имение в Малибу, още една вила на Хаваите и няколко жилища в Ню Йорк. Нейна собственост е и кинокомпанията Om Red Films.

Джулия Робъртс се запозна с Дани Модър през 2001 г. на снимките на филма "Мексиканецът". Двамата сключват брак на 4 юли 2002 г. Двойката има три деца - близнаците Хейзел Патриша Модър и Финеъс Уолтър Модър, родени през 2004 г., и Хенри Даниел Модър, роден през 2007 г.

Бракът с Дани Модър е втори за звездата от романтичния филм "Нотинг хил". Първият бе с Лайъл Лъвет и продължи от 1993 до 1995 година.