Къванч и Азра сключили брак в Холандия. Актрисата е холандска гражданка и по този начин и Къванч ще получи холандско гражданство.
 
Любимците на публиката са заедно от доста време. Двамата на няколко пъти се разделяха и след това пак се събираха. За Нова година си направиха романтично пътешествие във Венеция. Няколко месеца след това Къванч и Азра обявиха, че са се разделили "окончателно и завинаги". Но раздялата продължи кратко, защото през април двамата пак се събраха. Според техни приятели Къванч и Азра са лудо влюбени един в друг.

Вижте снимки на Къванч и Азра >>

Татлъту, познат на българските зрители от сериалите "Перла" и "Забраненият плод", е най-печелившият сред младите турски актьори. Той печели, както от участия в тв сериали, така и от реклами. Станал популярен отначало в Турция със сериала "Перла", след време славата на Къванч се разнесе в арабските страни, както и в Европа.

Азра Акън е туркиня, родена в Холандия. В момента тя води дело срещу известния турски продуцент Еркан Йозерман, когото обвини, че отправил обидни думи по неин адрес, наричайки я "холандска девойка от предградията" и "нещастница, унищожила всеки сериал, в който се е появила". Азра иска 50 000 турски лири обезщетение от Йозерман, допълват от БТА.