47 манекени дефилираха снощи на пищния спектакъл. Сред тях бяха Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Кандис Суанепул, Бехати Принслу, Сара Сампайо, Джоан Смолс, Марта Хънт.

Вижте снимки >>

Дебют тази година на подиума за марката направиха Джиджи Хадид и Кендъл Дженър - полусестра на Ким Кардашиян. На сцената пяха Селена Гомес, Ели Гулдинг и The Weeknd. Риана отказа да участва преди седмица.

Лили Олдридж се разходи, съпътствана от фойерверки, със сутиена за 2 милиона долара Fireworks Fantasy Bra. Той е изработен от бижутерийната компания "Муавад" от 18-каратово злато и е инкрустиран с 6500 диаманта, син топаз, жълти сапфири и други скъпоценни камъни.

Марта Хънт закри шоуто, представяйки корсета на "Сваровски", обсипан с 90 000 златисти, червени, зелени и сини кристали. По осветените й крила също имаше 20 000 кристала и 1200 LED лампи, захранвани от батерия с тегло 9 кг. Тя призна, че е тренирала за шоуто, като носела тежести, докато се е разхождала с обувки с високи токчета, съобщи Асошиейтед прес.

Адриана Лима отбеляза 16-ата си година като ангел. Тя сподели, че се притеснява преди всяко шоу и след това дълго не може да се успокои.

"Трудно е след толкова години, защото момичетата са много красиви и трябва да съм на нивото им. Тренирам, колкото мога и се чувствам страхотно... Чувствам се прекрасно в кожата си", коментира 34-годишният модел, която има две деца, пише БТА.

Развълнуваните дебютантки Джиджи и Кендъл не спряха да правят снимки и селфита за социалните мрежи и държаха феновете си в час с всичко, което се случва зад кулисите на шоуто. Майката на Кендъл - Крис Дженър, пък гордо гледаше щерка си от първия ред в публиката.

Шоуто се излъчва по телевизията в 192 държави.