Останалите номинирани бяха Джино Бианкалана, Кичка Бодурова, Иво Танев и Люси Иларионов. Бодурова бе първата спасена.

Вижте снимки >>


След като напусна риалитито, Топалски предположи, че острият му характер е виновен да излезе. Той сподели, че е намерил приятели сред съквартирантите и посочи Станимир Гъмов, за когото заяви, че мислят еднакво. ММА боецът избра да спаси от следващи елиминации Катя и Здравко от Ритон, които смята, че са най-добрият пример за стабилно българско семейство.

Скандалите в къщата са почти постоянни. Здравко се държи агресивно към Кичка и двамата не пестят обиди един към друг. Певицата не издържа и "удари" Ритон на слава - на техен концерт в САЩ имало само 25 човека. В крайна сметка Бодурова се извини на феновете си, че е паднала толкова ниско заради скандалите.

Тя обаче има проблеми и с Иво Танев заради... една чушка. Продуцентът и тв водещ е поел контрола в кухнята и се разпорежда постоянно, което не се хареса на певицата.

Катрин Вачева пък е във война с двете плеймейтки Моника Валериева и Светлана Василева. Драмата започна след обсъждане на външния вид на Вачева, а разговорът бе показан пред останалите в къщата.

Заради това обаче Валериева пожела да напусне риалитито. Според нея VIP Brother използва манипулативно думите й, за да я злепостави. Гъмов се опита да промени решението й. Той e убеден, че ако Моника излезе по собствено желание, ще е проява на слабост и предателство към отбора.