Изпълнителят на хитовете „Било кво‘т било", „Видимо доволни" и „Шапка ти свалям" ще се включи в избора на кандидатите за звездна кариера, съобщават от "Нова".

„Сблъсквал съм се с много трудности в развитието ми като изпълнител. Знам какво е да тръгнеш от нулата и да се справяш сам, въоръжавайки целия си потенциал в името на това да се реализираш като изпълнител и да създадеш готини проекти, които да се превърнат в хитове. Имам страхотната възможност да участвам в откриването на новия X Factor на България, а също така да споделя своя опит, помагайки на бъдещи изпълнители", коментира провокативният изпълнител.

Криско е продуцент на известни родни звезди. Един от най-успешните му проекти е "Видимо доволни" с Мария Илиева. Той записа и песен с една от фаворитките в трети сезон на "X Factor" - Гери Никол. За броени дни „Ела и си вземи" се превърна в хит.

Снимки от различните проекти на Криско >>

Рапърът ще се появи за първи път като жури по време на кастинга за X Factor на 18 и 19 юли във Фестивален и конгресен център във Варна.

„Криско е не само добър артист, но и продуцент, който е наясно с търсените качества във всеки участник в X Factor. Фактът, че е един от най-успешните изпълнители в България, го прави безценен за състава на журито - свежият поглед винаги дава нова перспектива", коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Той добави, че съвсем скоро ще бъдат известни и останалите лица от журито.