Маравиля се срещнала с Лука в София, докато бил на гости на родителите си - баща му бил първият представител на "Ал Италия" у нас. Лилия и Лука имат 14-годишна дъщеря Паола.

"Лука е завършил философия и математика. Много е интересно - имам един психолог и философ вкъщи, който постоянно ми прави психоанализи", казва Маравиля пред "Труд".

Вижте снимки на Лилия >>

Актрисата споделя, че мъжът й не говори добре български, но разбира и много се забавлява с "Връзки", където тя играе амбициозна архитектка и интериорна дизайнерка.

Първият филм, който снимала, бил "Индиански игри" на Иван Андонов през 1993 г. Тогава завършила първи курс във ВИТИЗ. След това участва в сериала "Гори, гори огънче". Тя има главна роля във филма "Love.net" и по-малки в "Под прикритие" и "Стъклен дом". По думите й в България ставаш известен за масовата публика, когато се появиш по телевизора, и добавя, че тези, които обичат театъра, я познават.

"Най-голямото ми хоби е да гледам филми - всякакви, и сериали - обикновено си изтеглям целия сезон. Много обичам английско кино, британската школа за мене е номер едно. За книги ми остава време само по време на почивка - в момента имам десетина започнати на нощното ми шкафче", казва още тя.

Маравиля рядко гледа телевизия - само сериали, слуша джаз и фънк.

Заканва се пак да тръгне на бокс. Това била нейната голяма страст от две години. Тренира я Вальо Давидов, който е бил 14-кратен републикански шампион. След първата тренировка при него не знаела къде е - "на небето или на земята".
ИЗБРАНО