От днес достъпен за теглене е ремиксът на песента "Fiesta" на колумбийската група Bomba Estéreo, в който Смит рапира на английски и испански, предаде Асошиейтед прес.

Вижте снимки на Смит и семейството му >>

Смит открива Bomba Estéreo - група, известна с бленда си от латино, тропическа и електронна музика, по време на скорошно пътуване до Колумбия, и се свързва с членовете й с предложение за сътрудничество.

"Когато разбрах, че Уил Смит иска да си сътрудничи с нас за ремикс на "Fiesta", не можах да повярвам. Възможността да работим с човек като него е отвъд всичко, за което сме мечтали. Сякаш беше магия"
, споделя основателят на групата Симон Мехиа, пише БТА.

Песента "Fiesta" на Bomba Estéreo ще се съревновава в категорията за запис на годината на предстоящите награди "Грами" за латино музика. Колумбийската група е номинирана и за най-добър алтернативен албум за "Amanecer".

Когато претендентите за латино отличията бяха оповестени, Уил Смит публикува селфи с колумбийския квартет на страницата си във Фейсбук, поздравявайки ги за номинациите. Наградите "Грами" за латино музика ще бъдат раздадени на 19 ноември.

Ремиксът на "Fiesta" отбелязва завръщането на Уил Смит на музикалната сцена след 10-годишна пауза. През 2005 г. актьорът и рапър издаде албума "Lost and Found", включващ хита "Snatch".