Мира Добрева показа любимите си дрехи

"За мен, като за всяка жена, обувките, чантата и роклята са нещо специално. Дрехите говорят за човека. При мен няма случайна дреха. Не купувам такава, която не ми е нужна, а ако имам нещо излишно, го подарявам на друг".

Обратно в новината

Коментари - Мира Добрева показа любимите си дрехи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моите не, но дори да ги имам не занимавам света с тях, г-не/г-жо :)

Колко много злоба, аз й се възхищавам, дерзай Мира

ГЪСКА.

мира не е толкова лоша но нали пояза на няколко места не добро ниво на интелегентност за позицята която заема ами има си кусмет жената не завиждаите жени!защото които завижда не вижда!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ох, тая пък, за какво ни занимавате с нея?Толкова е превзета, че...

Простачка !Това е достатъчно и обеснява всичко !

Отново - много значима новина.

Много досадна жена. И защо винаги говори за мъжа си????

нито е хубава нито хората са завистливи.Всичко идва от това ,че непрекъснато я навирате в публичното пространство.Тази Мира е никоя .Единствено е известна ,че е жена на някой си на който му дават и са му дали мнооооого пари,по партийна принадлежност,не по качества.Затова реагират така хората ,а не от завист.

ХУБАВА ЖЕНА И МНОГО ЗАВИСТЛИВИ ХОРА КАКВО ТОЛКОВА АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА КРИТИКУВАМЕ ПОВЕЧЕ ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА МИРА

Пази Боже сляпо да прогледа!Проста,та дрънка!

Абе ни занимавайте с тая флегматична и злобна жена!!!Показа си нрава в тацувай с мен!!Чудя се как я издържа мажа й!?

хора, които мислият, че дрехите, колите, кащите, вещите ги представят са кухи, еснафи, неинтелигентни и обииновено паразити.

Ужасно превзета и неестествена. Преиграва във всичко! Това показва само едно - комплекси. Да е жива и здрава!

И аз не харесвам псевдокултурата. Часст от псевдокултурата е като ти дадат възможност да кажеш нещо добро за себе си, да не пропуснеш да плюнеш (с изв.) по някой друг. Мира Добрева има много какво да учи в това отношение.

ИМА СЕ ЗА ТЕЖКА ДАМА, НО НЕ Й ХАРЕСВАМ ТОАЛЕТИТЕ. САМО НЯКОИ, КОИТО СА СТИЛНИ. А И ВЪЗРАСТТА Й ВЕЧЕ НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ОБЛИЧА С КЪДРИЧКИ, ФРАНТИФЛЮШКИ И НЯКАКВИ СИ ЦВЕТЕНЦА, А И ДР. А И ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА СИ КРЪСТОСВА КРАКАТА И ПОКАЗВА БЕДРАТА? КОГО ИСКА ДА СЪБЛАЗНЯВА, НАЛИ СИ ИМА МЪЖ?

Сладка, умна и красива жена е Мира Добрева. Харесвам стилът й и не само в дрехите. Умерена и модерна е. Сега, дали някой харесва тоалетите й, е въпрос на личен вкус. Според мен напълно й допадат и си личи, че са подбрани с внимание.

Що за ограничено мислене? Човек винаги може да бъде с къдрички, цветя.... Всички трябва да изглеждаме скучни лелки ли?

Става повече от банална с тоя Жоро Торнев!

Какво искаш да кажеш. Да се разведе ли?! Никой не става банален със семейството си.

Разкошна жена и красиви тоалети.Интелигентна,финна,умерена,стилна и чаровна.Много я харесвам и в сутрешното и предаване/когато успея да го гледам/Желая и успех!

С всичко съм съгласна без ИНТЕЛИГЕНТНА.Слушах и няколко интервюта, когато гостуваше на Гала и във ВИП Денс май - направо си е кухичка жената.

да... хубава жена е, но е много семпла... още някоя и друга годинка, ще хваща окото...после Торнев ще си намери нещо по-младичко