Мария плаща висока цена за луксозния си живот

Попфолк певицата Мария приема безропотно изискванията на новия си приятел Християн Гущеров към начина си на живот.

Обратно в новината

Коментари - Мария плаща висока цена за луксозния си живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марче, Марче...най-много годинка и ще ти бие шута. Що ще чиниш тогаз? Нали щеше да маха силикона от джуките? А, не и дават сигурно!

Да "порасне"? Да не мислиш, че е в първа младост??? Просто е добре запазена и много употребявана :)

Това женче излъчва толкова вулгарност, а джуките и са направо пълен потрес.

Уникално гнусно същество е това Мария.

уникалноооо красив,няма що,там ходят само мексиканци и всички бедни българи живеещи в САЩ.

Sveti0505

ана,ана, не знам каде живееш ,ама явно вав бг.аз живея в уса и имам прятели балгари ,на които дохода им е $100.000 на година и скоро ходиха в цанцун.този доход е доста над средня америкаски доход,ясно ли ти е?не говори неподготнена. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Неграмотницо смешна :))))

Като качи още някоя годинка ще се моли и затова, което сега има. Аз много не мога да разбера и как се вързва платения секс със любовта ама явно не съм в час или пък имам други разбирания.

Ако някой иска да добие представа за българскияя мъж, да прочете внимателно коментарите на злобните, неграмотни, комплексирани селски лилипути, за които всеки, който има добра кола, който отива някъде в чужбина на море, или ходи с някого, предизвиква у тях почти прединфарктно състояние от омраза, ненавист и нечовешка злоба. По-долу пишещите знаят всичко, освен да пишат, но това не е важно за тях, важното е да разтоварят непосилната тежест, която лежи върху робските им плещи, оплювайки всичко, що се движи и което има повече от тях, лумпените. Особено когато е анонимно, в противен случай са си редови, плашливи шушумиги. /Не че харесвам певачката, но просто не мога да мразя така .../

И аз не мразя певачката, ама първата дума, която ми идва на ума като прочета статията е "проституция" - правим всичко за пари, дори по-лошо - търпим някакви невъзможни неща за пари. Ако не бяха парите му - досега 10 пъти да е хванала пътя. Отде накъде пък ще и подслушва и разговорите ? Ако и няма доверия толкова.. за какво мислите я е взел ? За еане, за какво друго. Един мъж няма да се държи така с нормална жена в една нормална връзка. Човека се държи с нея като с курва, на която си плаща, с тази разлика че я иска само за себе си. Това е !

тая с вулвата на лицето още ли е жива мислех че вече няма да ни плаши но няма спиране на простотията и селянията и чак пак приказен курорт канкун щом аз ходя почти всяка година там просто цените са нормални и обслужването е добро и стига сте писали каде ходи боклука на бг тук всеки ходи по тези курорти но не се пише за нас защо ли - може би защото бащите ни не са олигарси а ние ходим с наши пари стига ни заливахте с помията на бг даите нещо стоиностно от тази дарява

Е сега всички невръстни девойчета мечтаещи за чичко-паричко да си помислят пак.Всичко в този живот се плаща-и лукса,многото пари,скъпите коли и къщи.Всичко!И не се знае като теглиш накрая чертата дали си е заслужавало да се плати такава цена...Щото нали се сещате какво следва след някоя и друга годинка-смяна с по-нова версия жена.И ако си и тъпо парче и не завъртиш собствени кинти като скатаеш докато си с богаташа някой лев,незнам как се продължава нататък!

Като се зачетем по-внимателно разбираме, че Мария не може да м(п)ръдне без гаджето си, което дори подслушва телефонните разговори. Извинението в случая е, че щом я издържа*, може да дава тон в живота. Става ни ясно, че тя е прекалено заета със себе си и със своя луксозен живот (а не с феновете си), от което страда единствено нейната драстично намаляла популярност... защото на Мария не й пука, че няма участия - нали има кой да я субсидира, без да се налага да работи? Целта на материала явно е била да изтъкне колко лайфна е станала Мария след връзката й с Христо Гущеров. Общо взето царската корона е тежка, но на Мария не тежи, защото луксозният живот си струвал... А сега някой може ли да ми припомни смисъла на понятията емаципация, феминизъм и ценностна система?

Айде нема нужда... И ние сме ходили у Канкун, много преди Отварачката даже да е чула за него. Стига сте ни заливали с помия

А бирата му кара ли я да му я отваря? :-) Богатите също плачат. Като не й оттърва да си ходи, то не й остана много време да обикаля по кръчмите. Пък гущера като му омръзне така и така ще я смени до 6 месеца.

Ами това е цената на живота в златната клетка! Щом Мара я устройва да си живее и да не се оплаква. Но най-вероятно ще го потърпи тоя тумбак още 1-2 г. да я поразведе по света и после дим да я няма.

Е, че в Канкун и аз съм била без да ми се налага да търпя някакъв гущер да ми подслушва разговорите и да ми диктува живота, И без да си слагам рибешки джуки. Не е толкова непосилно скъп тоз курорт. Тази цена и за пътуване до Луната не си струва.

канкун не е нищо специално като курорт, а и леженето на плаж в която и да е част по света не е пътешествие

този "гущерофф" не е ли син на комунистическiя олигарх , разбоиникa "гущеров"? ако е, това обяснява откаде има пари да плаща за гювендии и да ги води по екзотически места.

Да, същия е и паричките са откраднатите от тати му по време на масовата приватизация.Сега синчето е пораснало и започва да ги харчи.Ах, докога ще ги търпи българския народ, тези дето го ограбиха.

чак пак уникално красив да е канкун,абе тея само измислят някакви глупости. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПО ДОБРЕ СВОБОДНА С БЕДНЯК ОТКОЛКОТО РОБИНЯ НА БОГАТАШЧЕ...

горкото гномче, така да го тормозят, пък то не се е навряло само на авантата

Браво Гущеров, дръж здраво, че Марийчето е много бързо в лапачката. Само така и да знаеш, че на заспало куче и разплакана жена вяра да нямаш. Пък то ако беше много хубаво и Господ щеше да има жена.

Чиче, последната ти констатация много ме разсмя:)

Всяко нещо си има цена - като ти отърва я плащаш.

Не е Канкун, в Италия са. Не подвеждайте! :P

Правилно действа младият тлъст гущер! Тази кучка трябва да се държи изкъсо на каишка, защото колкото е проста, толкова е и шавлива!

Коя е единствената планета, на която всички кокошки са щастливи ? - Планета Пайнер.

На това му се вика "държанка". Така е моме - безплатен обяд няма. Или избираш свобода с лична издръжка, или му вървиш по гайдата - каквато и да е тя. Иняма какво да ни занимаваш с глупостите си - каквото си си надробила, това ще си сърбаш.

Чета ви тука писанията,как чалгаджийките силиконки не ви интересуват, такива,онакива, а толкова хора писали обстойно, че и злобничко.

Когато си сложиш цена се превръщаш в стока! А стоката я купува всеки, който може да плати цената! Ако това не я притеснява, защо не?!

много прост народ има.кой слуша чалга.тази пошла музика/то това не може да се нарече и музика/.мен лично толкова зле ми действа ,ако някъде звучи това грозно нещо,а тези некадърници наречен певици/без обазование и интелект/ги пълните с пари.боже простотия,простотия и пак простотия

Какъв Гущеров бе, много повече ще му отива фамилията Прасев!

Еми човека си е платил сега ще е.е а тя ще си мълчи и това е! Че малко взе и да поодъртява къде къде по силиконови има сега! Ей ако бях някой с повече пари не повеч от 5 - 6 месеца щах да ги държа тия както се казва да наложа новия стандарт е..еш и фъргаш! Така и те ше си знаят какви са и на мен ще ми е кеф!

....Аууу,ух,горко и.Защото същата цена плаща с телефонните обаждания плащат е не заплатените съпруги и съпрузи.Това просто не е никакъв тормоз или контрол

тоя е кит. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това момче, малкото гущерче, трябва да го почерпим. Защото с действията си ни спасява от некадърното врещене на това недоразумение Мария.

Джуките са и по-страшни от гласа!

Верно ли има толкова глупави хора, че да дават 4000 лева за да слушат отвратителна чалга !?

ей, това журналята са много просто племе - откога канкун, курорт на мексиканския полуостров юкатан, стана остров?!

Когато един мъж иска една жена е готов на всичко.Умните мъже така правят, когато искат да задържат една жена до себе си . Борят се за нея до край..., а не да се цупят и сърдят.

В случая говорим за луксозна проститутка, не за жена. Ти би ли седяла вързана със златен синджир?

Уважаеми журналисти, редактори и т.н., Ако Мария е малоумна и не знае къде е била на курорт, поне вие си проверявайте фактите. Канкун не е екзотичен остров, а известен курорт в Мексико на Карибско море. Наистина е екзотичен и прекрасен.

Е, добре, браво!

абе стига с тия ку.....тии сте ни занимавали, вижте че държавата потъва стремглаво , тука Мара отварачката и поредния и тъпкач, ай септир

Не е далеч от реалността в Афганистан. Само, че тук засега ги пребиват, а не ги разстрелват, но си е същото талибанско отношение.

Че той явно не и е възлюбен, а господар робовладелец. Хак и е на чалгарката!

"луксозно съществуване" - да ама живот - не! Това е когато ползваш задните си части вместо мисловен апарат.

Като казваш задни части, имаш предвид устата и, нали?

Точно! Устата й мяза на гъз с тежка форма на хемороиди :))))

ГОРКИЧКАТА , ЖИВА ДА Я ОПЛАЧЕШ. КАТО НЕ Й ХАРЕСВА ТОЗИ НАЧИН НА ЖИВОТ ДА ГО ЗАРЕЖЕ. АМА ПАРИТЕ СА ПО-ХУБАВИ ОТ ВСИЧКО ДРУГО. ТО ПЪК КАКВИ ПЕСНИ ИМА ТЯ, ЧЕ ДА Я КАНЯТ. ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ САМО ПРОСТОТИИ ПЕЕ.

"луксозно съществуване", не живот! много добре казано :D Живот е когато мислиш с нещо друго, различно от гъза си

"любим" ли? Това повече прилича на сводничество...

И къде е драмата/новината? Много от скъпоплатените простит.тки се съобразяват по същия начин със сводниците си. А и все пак Марчето преди много години е навършила пълнолетие и би трябвало да знае иска или не иска така да съществува. Ако я урежда - ОК. Ако не я урежда - обажда се на 112 и приключва. Та? Къде е драмата? В това, че много хора знаят коя е, без да ползват услугите й?