Антония Петрова: Нямам целулит!

Антония Петрова е страхотно обидена от писанията на жълтите медии, че има целулит. Мис България 2009 беше щракната от папараци на плажа, където почива със съпруга си Александър.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова: Нямам целулит! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ххахаха..... тези "красавици" не спират да ни забавляват с високото мение за себе си . Това е част от това което е написала във Фейсбук "Само за сведение мерките ми в цял свят се считат за еталон за красота" Кои мерки ????- не се сещаме на базата на силикон , импланти и пластика - е така и аз ще го докарам на мерки .

С или без целулит, пак е отвратителна.

То и стил нямаш, и красота нямаш, и мозък нямаш, и достойнство нямаш, да не говорим за ниво или класа, имаш само една голяма крокодилска уста. Скучно ми е да те гледам и чета за теб, бивша някаква си, купила короната си "мис-ка".

Някой да е виждал КРОКОДИЛ С целулит? :)

Аз пък имам целулит... И не водя такъв начин на живот... Дано на някой му е интересно :))))))))))))

Да, правилно - да спрем да обиждаме влечугите, като я сравняваме с тях. А за целулита - всички имат целулит, да не ми приказва глупости тая мухла!

Наистина няма целулит. Освен това не пръцка и не и мирише ато.

От тая и тиранозавър би се уплашил. куха лейко пернишка- ходи в някоя страна, дето не са виждали нищо по-хубаво от сплескан картоф и се хвали ква миска си, колко си умна и че нямаш цеУлит.

На тези обработени снимки нямаш целулит,но на тези в "Уикенд" имаш.

Тая е животно

скрийте го това нещо.всяко второ момиче на улицата е по-красива от нея.не ни занимавайте с такова ниско ниво.

кроки, може да нямаш целулит но си безкраино тапа. глупостта ти клони кам безкраиност.

Пак ли този кон?

Chefo77

Нямаш целулит, но си грозна и тъпа. Целулитът ще дойде с времето, но горните две няма да изчезнат ...

защо ли тази "красавица" ми прилича на кучка????:))))))))

Слав Караславов - "Солунските братя", цитирам по памет. "Ирина притежаваше три силни качества - младост, красота и глупост. С времето първите две загубиха силата си, а третото - точно обратното..."

Слав Караславов - "Солунските братя", цитирам по памет. "Ирина притежаваше три силни качества - младост, красота и глупост. С времето първите две загубиха силата си, а третото - точно обратното..."

Гордея се с истинските звезди на България,а не някакви пачи с гладки мозъци.Журналята не ви ли се струва ,че опростачвате българите с тези "псевдозвезди".Пример за звезди е юнаците-волейболисти,които доставиха радост

Защо няма конкурс МИС ПОРНОГРАФИЯ - тогава всичко ще си дойде на мястото, само дето за първите места ще се класират по много бройки наведнъж...

Крокодилке, признай сииии...

Както е казал народа - с бой, глад и сръбска музика всичко може да постигнеш. На тези смики фотошопа е играл със страшна сила.

УЖАС, ХОРА!!!! ТАЯ НАИСТИНА СЕ МИСЛИ ЗА КРАСИВА.....

еталон за грозота са сближените очи

Радвам се, че не съм крокодил като тая, имам си целулит, харесвам си го, и не страдам от излишна звездомания... Аман от комплексирани селски тояги...

устата ти е отвратителна, пищялките с недооформен прасец, несъразмерен с голямата празна глава, кръглите импланти просто допълват целия този фарс. като си отвориш устата ставаш за посмешище. има много хора с дебели банкови сметки, красиви лица и тела и най-накрая приятни характери. уви ти не си от тях. ако беше нямаше да си купуваш титли и дипломи и да се вреш при дедо си.

Крокодилите нямат целулит

Еми като й е под достойнството, защо все пак се обръща към хората със съобщения във фейсбук?

Голяма молба към 99% от пишещите, много, ама много ви моля престанете да сравнявате това същество с влечуго. Аз имам влечуго в къщи и то е най-прекрасното и мило създание на света, а на всичко отгоре е и красиво. Моля не обиждайте влечугите!

Ами нема момичето целулит щото е от Перник . У Перник нема такова нещо. Там ползват само винкели и кюмюр. Аз не съм виждал и жена от Перник с целулит.

кого го интересува влечуго с целулит

Като не ви харесва защо постояно четете новините за нея и я коментирате?Аз като не харесвам нещо го подминавам. Мацката си е много добре, а вие се държите все едно ви е изяла млякото с вилица.

Перфектна

На мен пък ми харесва. Красива жена е и се е продала доста по-добре от фолк-пачите и пишман-манекенките - в това е успяла повече от тях.

Мила , ако не си прикрита Тоца просто иди на очен лекар.И за сведение от българските мъже съществува доста гоялм процент, които не са пияни фйешън-прошляци, повярвай ми.Зависи какво търсиш и къде.

Невероятна противна пернишка кобила. Живей си там с пияния руснак и престани да ни занимаваш със себе си, цялото ти поведение, че и външността ти са пример за това каква не трябва да е една Мис България.

Тоткееее, даваш ли си сметка ,че всъщност на никой не му пука дали имаш или нямаш целулит!Иди на психолог или при какъвто трябва специалист, защото мило алигаторче, ти си ужасно комплексирано и определено имаш душевни проблеми!Другият вариант е да спреш да се занимаваш с целулита и перфектните си мерки и да обърнеш внимание на така ценната за теб юридическа кариера!Това със сигурност ще е в плюс за теб! Бъди сигурна, че никой не ти завижда.....просто няма за какво!

Мерки и кожа нямат нищо общо, слънчице...Не знам дали имаш целулит, но пък е сигурно че мозъкът ти не е много....

МИС "КРОКОДИЛ" !! ОЛЕЛЕЕЕЕ КОЛКО Е ГРОЗНА ТАЯ !! КАКЪВ Е ТОЯ ДЕТО СЕ Е ОЖЕНИЛ ЗА НЕЯ !

Странен въпрос... Как "какъв"??? Ами пиян руснак!

Чиcтoмeтka

По-добре пиян руски богаташ, отколкото пиян български (фешън-) прошляк :)

Хубава е, може да не е идеална за мис, но поне е образована, не е проста и не сменя богати чичковци като другите си колежки.

няма как да ги сменя /богатите чиковци/, руският мафиот просто я хвана изкъсо....нали си спомняте какви спомени й остави! А иначе много ми пука има ли целулит, няма ли!

Скъпа,защо не се скриеш от погледите ни вече ?Крайно време е,най-малко ти представляваш интерес за хората и няма да е лошо да престанеш по какъвто и да е повод да търсиш внимание и да се правиш на интересна

Може и да няма целулит, но без грим е много грозна.

Тя и с грим е грозна....

Не знам и не ме засяга имаш ли целулит, но мозък явно нямаш. Престани да се навираш нагло в живота на "милите" хорица и си живуркай в мир.

Ама с тия дрехи ли е на плажа, не й ли е горещо? Да отива на северния полюс, веднага, там няма и папараци да ни притесняват с тъпи новини!....

И аз съм почивала в резиденцията на Путин но не го тръбя наляво и надясно!А относно това, че мерките и са еталон за красота-не мила,лицето,лицето....!!!

Аз пък имам - хи хи хи

че има ЦЕЛУЛИТ е видно,а тези снимки които са качени тук са пипнати с Фотошоп! Защото разлика м/у тези снимки и онези на плажа има.

Престанете да се заяждате с жената, достатъчно хубава е, въпреки, че има и други красиви, но неизвестни на медиите жени. Бих дала един съвет на нея. Антония не обръщай внимание на журналистите, които пишат против теб, както и на коментарите на хората под тези писания. Така се провокира още по-голяма злоба и конфронтация, просто замълчи с достойнство, както твърдиш, че го имаш наистина. Хората се дразнят, защото наистина в България конкурсите за красота в повечето случаи са нагласени и купени, но това не трябва да те притеснява, ако наистина се чувстваш и изглеждаш красива. Съвършена красота няма, навремето говореха много против Виолета Здравкова, а пък аз си я харесвам и като естествен интелект и като непринуден характер и като визия. На нея също я наричаха крокодил, но имаше перфектни мерки. Красотата е много условно понятие, но ако я измерваме наистина в геометрия, не се притеснявай да отговаряш на хора, които плюят всичко и всички, ти наистина си заслужила титлата.