Ава празнува 7-ми рожден ден с майка си

Дъщерята на Вихра и Иван - Ава, вчера отпразнува 7-ия си рожден ден. ТВ водещата не пропусна да сподели с феновете на предаването си "Споделено" снимка на тортата, която момиченцето си пожелало да има за празника.

Обратно в новината

Коментари - Ава празнува 7-ми рожден ден с майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вихра не е права.Прав е Иван да си търси правата.

Представяте ли си колко злоба изпитва тази жена към Иван , след като е готова и детето си да въвлече в игрите си, само за да му отмъсти???

Вихре, душицо, осъзнай се и бъди родител. Ако наистина мислиш толкова за дъщеря си се постави на нейно място и не я лишавай от баща и, тогава ще ти съчувстват повече. А за 'избора' на едно 7годишно дете мога да съдя не по това, което ти ми изнасяш, а това което виждам в къщи - днес иска едно, утре иска друго и накрая аз казвам: ' Виж, и това е хубаво' и той ми отговаря: 'Да, да точно това най-много ми харесва'. Затова вземи порасни, за да не тежиш на детето си с тази инфантилност.

Вихроооо, Вихро!!! Тази торта за дете на 7 години ли е. "Страхотна" майка си.Само ти имаш дете или това е поредния номер да подразниш Иван. Е ясно е защо те е оставил. Скрии си детето, стига го използва, за да изразиш омразата си към баща му. Какъвто и да е, той си обича детето, но ти прекаляваш.

Нелепо! Срам и позор за майката. Как може така да манипулира тази женица??!? Всеки родител отлично знае какви торти избират децата! Да, боли когато си отхвърлена заради друга, но Вихра, имай капчица достойнство!

Тая коза Вихра по-добре да беше поканила бащата на рождения ден, отколкото да се снима по тортите. Явно е решила да си побърка детето като се прави на ощипана мома.

Бащата не е искал да отиде.

Тези дето пишат, че Вихра е грозна, да си покажат снимката.Хубава е Вихра и е интелигентна и си защитава интересите на детето.Авие как бихте постъпили?Много е лесно да критикуваш, а като те стигне Олеле

Не ми става ясно защо и майка й трябва да бъде на снимката? Омръзна ми вече да й слушам и чета драмите, които ни набутва.

споделям мнението и аз скоро ще започна да избягвам сажта , това це жената си е пуснала коментар в мреята не ми пречи но да ни занимавате с тези псевдокл=ки е прекалено

Това момиченце Ава няма всъщност право на избор с кого да празнува рождения си ден, просто трябва с мама, не е виновно....

Разбира се, че не е виновно че се е родило дъщеря на мама си... Че мама сега си умира от яд, че изтърва Чичко Паричко, дето я измъкна от Нищото и я набута насила в телевизията... И сега единственото, което може да прави, за да напомня за себе си, че да има за какво да я държат в ефир, е да реве колко бил лош Иван и не и давал пари, пък видите ли и рожденния ден детето само си прекарало. Айде моля, нема нужда... може и да ядем марули , ама не сме тревопасни !!! Стига сте ни занимавали с тая тъпа кифла !

Ах, недей! Тортичка във форма на сърце и снимка със сладката мама - само двечките! Колко много се обичат! тази В.е дива и свирепа селянка! Грозна, нахална, лакома.

Оня нещастник да гледа чуждите деца на лигавата си любовница,а неговата дъщеря която изцяло прилича на него да празнува без баща си.

Тъпи и елементарни същества,злоупотребяващи с децат !!!!!!!!

коментари НУЛА какво ли го интересува изтормозения народ това

Да е жива и здрава щерката ви,Вихра и Иван.Обаче,Вихра,непростимо е за една майка да лишава детето си от баща му.Вихра,когато има изневяра задължително е потърпевшия да си отговори защо се е получило така,защото и той има вина.Вихра,не бъди лоша и позволявай на детето да се вижда с баща си.

Малей, страшно нещо е това отхвърлена и зарязана жена... сигурно много я боли, щом използва всеки повод и дори детето, за да си го върне - тортата е с добрата мама, а не с лошия тати.. ужас! Не е хубаво такива неща да се случват на децата!

Rosemary

Нали знаеш, Мунчо -"И в ада няма ярост по-голяма, от тази на отхвърлена жена." Независимо известна, неизвестна, проста селянка или кралица.

Да е живо и здраво момиченцето, ама, ако досега имах някакви съмнения относно Вихра, вече щи нямам. Пълна селянка! Да поръча такава торта?! Горкото дете, не е сираче, има си и татко. Шом е решила да поръчва такава торта, да беше сложила снимка на тримата заедно. А иначе, на детски рожден ден, се поръчва някакво любиво геройче на детето.

От избора на тортата се вижда само едно- че детето е манипулирано и изолирано умишлено от бащата. От статията излиза, че все едно на бащата не му дреме за рождения ден на детето. Гледайте интервюто с Иван в "На кафе", по-склонна съм на него да вярвам.

УНИКАЛНА ТОРТА!!! УАУ!!!! Никога не съм си представял че може да има подобна торта и със снимка и с форма на сърце..... Уникална направо, СТРАХОТНААААА!!! Най-добрите сте, заклевам сеееееееееееее!!!

Ти нормален ли си бе?

Тази ококорената пак се показа. Ей, не може да си седи кротко и да не обременява хората с присъствието си.