Софи Маринова и Устата кумуваха на сватбата на Роксана

Пред погледа на близки и приятели фолк изпълнителката Роксана се омъжи за дългогодишния си приятел Калин, край езеро с лебеди в известен столичен комплекс.

Обратно в новината

Коментари - Софи Маринова и Устата кумуваха на сватбата на Роксана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протеже на Слави Трифонов.Той я лансира.

Да са живи и здрави младоженците!Уважавам всички хора с позитивно излъчване.Да са много щастливи!

Роди ме мамо с късмет и ме хвърли на смет

турските сватби не се правят по време на пости а след празниците шекер и курбан байрам . ЧЕСТИТО Всеки ден в дома ви нека има светлина, нека огънят не гасне, нека смеят се деца, и всяка дума, поглед, жест - да носят благослов запазете във сърцата своята любов!

Едно необразовано момиче се жени за дългогодишния???си приятел. В деня на един свят християнски празник младоженката решила да се придържа към турските обичаи???Много звездно решение,нали?

Голема звездЪ таз Роксана,бре!Сватба край езеро с лебеди,баш звездните Устата и Софката кумуваха,бре!А да им е честито и да се плодят и множат и да се обичкат мноооого!

Свестни ми се видяха и сестрата, и брата. Всички цигани като тях да бяха, че и много българи... Желая щастие на Роксана.

Коя е Роксана?

защо пък се придържа към турските обичаи, тя туркиня ли е? иначе честито, има талант като певица момичето и може да успее ако стои надалеко от чалгата.

Ха-ха, щом Устата е бил кум, сигурно Гъза е бил шафер.

Е ,кой да им кумува...Ромейска им работа.Само не знам това каква новина е и кой го е еня.До кога ще приравняваме циганията с живота на българите.

... и се придържа към турските обичаи...

Завистта няма почивен ден.Да щтракш с пръсти е българско хахаха