Юри Ангелов: Често биех съпругата си

Юри Ангелов, известен като Распутин от "Седем часа разлика", скандално призна пред списание "EVA", че често биел бившата си съпруга, която е родом от Словакия.

Обратно в новината

Коментари - Юри Ангелов: Често биех съпругата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този пък намерил с какво да си направи реклама.

Явно и тя обича да я "съветват" Изруди гадни като сте тагива мъже изправете се пред някой като вас. Но когато стане свивате крила и вече не сте толкова мъже !

Хайде ела, "мъжленце", да те видим къв си здравеняк! В Синята стрида!

Значи с право никога не съм го харесвала този човек. Може да е бил голям артист, не знам, но във всичките си роли беше един лигав гадняр. А то май и в личния си живот е бил такъв. Не мога да приема за нормално да биеш жена си и който и да било изобщо! Това е израз на комплекси за малоценност. Ми разделете се като не се разбирате! Боже, па решил и да разказва за това свое геройство! Бил и казвал?!? Хм... Съвсем ми падна в очите. И защо ли чак сега реши да си споделиш? Май са те позабравили нещо напоследък?

още славеиков е казал че жените трвбва да се побииват сегиз - тогиз, защото им се събират дяволи в глата.

Ми щото добре ги е познавал! Познавате ли такива жени?

Познавам точно тази жена. Завърши художествената академия. Много мило и нежно момиче. Даница действително е миньонче, като малко бижу. Висока 153 см. и тежи 48 кг. Този идиот дори не го е срам от синовете си да лъже така за майка им.Тя ги отгледа и с такъв олигофрен до себе си и трябваше много кураж и сила. Той не заслужаваше тази жена!

smileys

Психопат!

Защо да се хвали, просто си е признал. Направил го е и ако беше скрил не става по-различен. Има хора, които могат да изкарат най-лошото от човека до тях. Има такива, който правят хората около тях по-добри. Това, че се е поддавал на провокацията е лошо, явно не са били един за друг, но любовта е сляпа.

мрем от боклуци!!!не разбрах къде е причината да се гордее със себе си?!

ИЗВРАТЕН ТИП,ЧЕ СЕ И ХВАЛИ.ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КАКВО МУ Е ХАРЕСАЛА НА ТОЗИ МАЙМУНЯК......

Леле как се разкудкудякаха психо-кучките в този форум на една стара истина: че някои жени наистина обичат боя и затова го провокират. Спокойно, тази си е намерила друг бияч. А вие жени, имайте си уважението. Не говорете една през друга - първо най-старата и така по ред

откачен . и списание ева публикува това. спрях да ги чета отдавна

За първи път коментирам статия тук и то е, за да изкажа пълното си възмущение - както от актьора, така и от дира... Защо въобще ги публикувате тези неща? Такъв ли пример давате на четящите - ок е да биеш жена си, защото това те прави секси?! Моля, махнете този гнусен текст.

Отвратена съм!Гаден комплексар!Мисля,че очаква и похвала!

Защо сте пуснали тази статия? Доста отрицателно говори за Юри!

Е, това се казва: "да станеш зарезил". Този актьор навремето беше много готин, а като професионалист - чудесен. Този мъж е тотално изтрещял и аз се надявам да не е със сериозни проблеми с психичното си здраве?!? Какво значи аз я предупреждавах, в казармата било така, а бе ти да не си старшината или той ти разви комплексите? Тази жена е щяла да бъде по-секи, ако го е набила, защото такива бабаити са страхливци...И какво излезе, дошла в РБ-то били я и я оправяли, а според нашенеца тя била доволна.....Ех, много мъка има по този свят. Психиятрите, моля активирайте се, т. е. самосезирайте се....

Отврат и гнусотия! Да биеш жена си и да се хвалиш!?

Май не може да го вдигне, ако не се нервира!!!

Изтрещели сексуални психопати.Ужасяващи самопризнания.

Е тва се казва жена мазохистка хаха На другият пък сексът му бил пълноценен само след мариз.. Тия са по-зле и от сем. Адамс, щото ония много нежно се обичаха:)

Това, което е правил този "актьор" с поведенчески девиации е престъпление по НК! Има и наглостта да се хвали за домашното насилие, причинено от него! Плаче за прокурор!

Че кой ще пусне жалба? Да не очакваш да се самосезира?

Абсолютен простак! Добре,че жена му се е отървала.

Била е нещо садо-мазо, но щом не го е кефила, ще си намери нова - в Интернет всичко има:)

Гледала съм Ю.Ангелов във великолепни роли в театъра повече от 30 години и ми е бил любим артист, но тжва, което разкрива за себе си ме озадачава и разочарова. Жалко...въпреки, че никак не ме интересува личният му живот, не ми е приятно да прочета такива елементарни обяснения...Може би е остарял и има нужда да скандализира зрителите си - глупава реакция, мисля аз.

Тоя е абсолютен олигофрен!

Така е в много семейства: 1. Жените са психично непълноценни 2. Оказват постоянно психичен тормоз над мъжете и децата си 3. Постоянно си просят боя, щот не знаят кога да спрат Очаквам много да ми противоречат. Това са щастливите изключения, които не знаят какво е да живееш с непълноценен човек, каквито са повечето жени!

Така като чета какво си написал,май ти си непълноценен. Ама няма проблеми де,ходи в някоя джамия,там ще те направят пълноценен.

Ама , защо ги бият много тия жени ? А после са кротки като агънца . Слава богу не ми се е налагало за 33 години да посягам , а ма и тя си замълчава за седмица.

А да ти е минавало случайно през акълЯ, че ако жена ти е непълноценна, то би могъл да я пуснеш да си отиде и двамата да си търсите по-добри половинки?

А да ти е минавало през акълЯ, че все още обмислям този вариант, но не знам как ще се отрази всичко това на децата?

Може ли определение за психически непълноценна жена?

Ето някои от изискванията - да не могат да живеят самостоятелно, да не знаят какво искат, но да се карат, постоянно да мрънкат за щяло и нещяло, без да подбират момента и много други такива! Познавате ли такива жени?

Това хвалене наистина е безумие!!! Ами няма ли с какво друго да се похвали този "кавалер"??? Явно не. колко много такива мъже има у нас...

Тотално безумие! Вместо да се срамува, той май се хвали, а?!?

Бай Ганьо се бие в гърдите... А този и актьор - по-добре на хората в устата, отколкото в краката ;-)

Това е тъпо.Няма ли с какво друго да се похвали!?! Всеки може да пребива жена си

Според мене господин Разпутин, имате психически проблеми.

тоя е пален простак и истинско ку-ку!!! от прав поглед се вижда це в секса хиц го няма, а тази дето му ебила жена састо толкова е била в ред - е, за всеки си има по някого! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евалла мужкарац :) фен съм му :) чудесен актьор ... мъжко е да признаеш подобно нещо в свят и общество изпълнено със недомлъвки и със лицемерие :) готово винаги да съди :П

"мужкарец" - глупости, най-обикновено леке и педераст да бие жена си че и да се хвали с това - олигофрен.

Ле-ле, изказването му е просто .....гнусно.

Колко е мъжко да признаеш, че биеш някой, който е по-слабият физически от теб! Браво! Ама я Даренцето ако имаше брат или беща до нея дали щеше да й посегнеш, Юри...

О, много е мъжко да претрепваш жена, а още по-мъжко е да се хвалиш с това! Личи си че си същият комплексар е кретен като него и като една огромна часто от БГ мъжете!

млък!!! ши та маризя :)))