Съпругът на Ирена Милянкова арестуван за трафик на жени

Президентът на Българската федерация по ръгби и съпруг на известния модел Ирена Милянкова - Росен Чолов е арестуван и обвинен в сводничество и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на Ирена Милянкова арестуван за трафик на жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв пример би могла да е Милянкова за когото и да е било?!!Шибала се от 13 годишна с чичовци,родила е на 15 години....Този чолов е трябвало да бъде съден още преди години за секс с малолетна!Проституцията върви ръкъ за ръка с наркотиците и куп още неща-незаконни !Да спасим децата си от лапите на подобни хора!

Какви манекенки,какви бизнесмени-мошеници и измамени момичета търсещи слава и лесни пари. Вкарайте ги тия за по 20години на топло и работата ще се оправи.

Къде са били родителите на тая Ирена? Аз ако бях тръгнала да заживявам с някакъв чичак на 14г., щях да съм под ключ вкъщи за много дълго време. Пфу!

е каквo се изненадвате, жени калканджиева е подобна твар!!!

Надявам се Ирена да се освободи от Чолов , както героинята й от онзи мафийот-забравих му името.

А Ирена,сигурно не е знаела нищо с какво се занимава мъжът и,а може би се е запознала с него в сладкарница,театър или там където ходят децата,защото тогава тя е била едно дете.Това е един сюжет за филм на ужасите.

за голямо суяление в бг етака-тупи мрусни кални станаха ,елит' а елитни ученици и студенти завуршили по 2 висше живеат мизернн но почтенно е това е положението *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичко ефалш

въпросната ирена има 18 деца, защото ако не е била бременна е била активно експлоатирана в трафика от мастития си мъж. хубавото от цялата са 4 деца. нека някой ме убеди, че не е така

тя е раждала докато е била подходяща за пияцата, за да се измъкне. то затова и такава роля игра, защото й идва от вътре. от друга страна бременността е била вид съпротива срещу мъжа й

а някакво обвинение за това ,че съпругата е правила секс с него на 14 навремето ? чудя се как родителите и изобщо са реагирали ? и после ни я давате запример по сто медии и з0 предавания , маvка - герож . какъв герож бе , на 15 родила ....циганска работа

Според закона след 14 години сексът не е забранен, ако е със съгласието на момичето и тя знае какво е това секс.

Даже и тук пише, че "двойката" се запознала, когато тя е на 13г....

Не бих осъждал Ирена Милянкова. Засега ... Допускам по-скоро тлееща трагедия още от старта на живота й, отколкото друго. До доказване на противното ... От все сърце й желая да се окаже незамесена активно в злото.

Чак пък толкова да е наивна - не думай! По-скоро е част от тогавашния му контингент, ама първото забременяване може да я е "спасило" от пиацата. Което пък /не дай Боже/ я е превърнало в разплод за бъдеща стока...

Да бе, тя си е мислила, че мъжът и е миньор и от там са големите пари!

Такава глупост едва ли си е мислила. Тя - като дете, най-вероятно е била поставена в положението да знае, но да не разбира адекватно много от онова, което се е случвало с нея и около нея. Така или иначе, справила се е.

и той завалията има дъщерички. Дано попаднат на щедър чичко да ги купува и продава. Ненаяли се боклуци, то не бяха лесни и бързи печалби от мизерните роби, то не бе чудо. Ама малоумнико, един ден всичко се връща, така че пази си дъщерите. Но каво да очакваш от чичка спал с 13 годишни, още тогава са били за затвора, а не да ни го натрапвате като сензация.

Проблемът е, че нищо няма да му се върне и той много добре си го знае! Както не е подведен под отговорност тогава, така и сега ще се изшмули!

Същият този Чолов се опита да "вербува" моя приятелка преди 8 години. Тогава той работеше в агенцията на Калканджиева - Визаж. По това време, а и сега, дъртата сводница Жени проповядваше морал по разни предавания. А за Милянкова пък винаги съм се чудила как може да се дава за пример жена забъркана в такава помия. И изобщо животът на голяма част от българския "елит" е такава каша,че... Много е гнила ябълката, наистина. За голямо съжаление родителите на много наши "моделки" изобщо не знаят с какво се занимават дъщерите им и се гордеят с добрият им стандарт на живот. Лесно изкараните пари, обаче се харчат бързо, а унижението и опетненото име са завинаги. Момиче, което смята, че има данни за модел /у нас критериите са много занижени, защото нашите "модели" изобщо не се занимават с мода/ нека пробва в някоя модна столица, защото тук освен да стане парцал и играчка в ръцете на някоя тлъста свиня, друго няма да й се случи.

В тези географски ширини предимство е да си лека жена. Може и непълнолатна. Затваряме си очите пред всичко, толерираме я, правим всевъзможни толеранси. Загърбваме и изхвърляме читавото. Триумф на гювендийщината. После защо сме на това дередже ???

Росен Чолов явно е започнал "бизнеса" си с Ирена-била е на 13 години когато са се запознали , на 14 когато са "заживели".Педофилия и проституция бележи живота на тази жена .Защо Чолов не е в затвора? Защото политиканите ни са сводници и педофили-затова.

Мъчно ми е за момичето, не се усмихва никъде... Изглежда нещастна. Разгледах и автобиографията й...завършила е висше образование в НБУ, има фондация за изоставени деца, актриса, модел... Тия неща не стават съвсем за без пари...едва ли не е знаела за какво иде реч!

явно си падате по миски и манекенки

Момичето си има ценностна система и си носи позитивите и негативите от нея и от решенията която е взимала. Което важи за всеки човек и за всички нас. Била тъжна - това е резултат от гореописаното. Била осигурена с висок стандарт - също.

Това само как звучи: С парите, които изкарва от проституция на деца си направила фондация за изоставени деца.

Може би точно това е номера: Изоставените деца да бъдат включени в бизнеса. Някои даже ще са доволни, че вместо бедни и гладни живеят охолен живот сред богати чичковци.

Всички" моделки "и мутри са завършили НБУ. И Самоковеца-също.

Интересно ми е - как не знаете, че всеки основател на фондация я създава, за да се издържа от нея. Фондациите са хиляди. Предметът на дейност е узаконена просия. Фирмите разполагат със солиден бюджет, отиващ предимно за самоиздръжка.

Не само просия, а и пране на пари

Най-сетне нещата ми се изясниха. Винаги съм се чудела, когато чета за "героизма" на тази жена да има четири деца, първото родено на 15 г., какъв ще да е съпругът и. Ето, че са ясни нещата. Бих казала, че 90% от така наречените ВИП жени в БГ са чисто и просто едни нещастни женици женени за престъпници или държанки. Моля, журналистите да престанат с поръчковите статии, че объркват младите момичета.

Не ги объркват а целенасочено ги тикат натам, защото толкова им е умствения багаж на тея боклуци. И престанете да ги наричате журналисти... срамно е някак си.

Крайно време беше да го приберат тоя педофил! А журналистите да престанат да превръщат в икона на майчинството дете, родило на 15 години, а да се търсят виновните, които са позволили тези извращения. И от родителите и също!

Малиана Маринова се води с наркотрафикант, тази пък се е хванала със сводник. И на това му се вика елит - няма що! И тия списания и сладникави тв предавания дето ги канят да се обясняват ... боклуци!!!

целият не "спортен елит" е от сводници и дилъри и рекетъори

те и за това се представиха блестясто на олимпииските игри.

И ЗА ПЕДОФИЛИЯТА ДА СИ ИЗЛЕЖИ ПРИСЪДАТА, ДА НЕ Я ЗАБРАВИТЕ МОЛЯ Г-ДА СЪДИИ...!!!

Ще повърна просто

Блидко е времето, когато ще чуем същата новина за Визаж и мадам Калканджиева.

А дано!

Ако тоя скот навреме е бил осъден за педофилия, сега нямаше да има "склонени" (те са си направо принудени) към проституция, нито трафик, нито пък боклука щеше да има цяла чета деца.

Еее, на този по български му викат "елит". Елитът сигур не е знаел, че мъжът и поддържа семейния разкош със сводничество...Жалка държава, жалък елит!

Елитни, елитни са... Иди да видиш каква жена за пример е Милянкова и пишеше, че според нея една жена търсела кариера ако нямала семейно щастие... Какво може да мисли едно момиче, склонено да проституира на 13г?

Не си прави илюзията, че е чак толкова трудно да бъдат склонени. Те даже МАСОВО сами обикалят и си го търсят. Ако имат късмет попадат в кацата с меда, в противен случай се задоволяват с печалба 5 лв от свирка на прИмоция.

Милянкова-Чолова много ме разочарова.Съпруга на мутра....

В България нещата много се объркаха. Героите са тези, които имат пари, а в 99 % от случаите парите са от престъпления. Но им се дава гласност по телевизия, вестници, списания. Същата Милянкова колко пъти е давана за пример, а още оттогава ми беше съмнителна с тези ранни раждания и с това, че мъжа й въобще не се показваше край нея и децата й. Ето че и тази каца с л..на се разбърка.

Не може да бъде!! Пък такова добро семейство бяха...

А защо не напишат и имената на родните ни дупетати от всичките парламентарни групи и котерийки, които са били клиенти на фирмата?! Щото не са един и двама - четох в друг сайт, и дори се хвалели помежду си, че са "баджанаци" на чуждите артисти, които са ползвали "девойките"?! И това не е от ден или два, години наред си живеят и работят всичките подобни "модни" бардаци - с покровителството на "силните на деня". Що ли нищо не ме учудва вече в тая разградена държава?! ...

Милянкова-мутреса в живота, мутреса и в "Под прикритие"!С една дума-мутреса под прикритие...

Тя просто изигра себе си.

....и накрая я отстреляха!

И това е човек,който има деца, неговата кожа!!!

явно си пада по непьлнолетни ама и тая не е стока на 15 да роди и то 4 деца дали и тях не ги гласат за проституция на кво може да ги вьзпита едно дете на 15 да роди

На труд от ранна възраст!!!

Нищо не ме учудва. Разни певачки и мутреси играят в българските филми. Толкова ли нямаме артистки в тази държава.

Артистите, които бълва НАТВИЗ са за театъра. За киното за съжаление няма. Изиснва се специално обучение.

Излиза, че фолк певиците имат това специално обучение, а актрисите го нямат?!

Голяма глупост изтърси :))) В НАТФИЗ се учи не само актьорско майсторство за драматичен театър, а и за кино.

че откаде пари на този марзел мрасник може би и тая е заработвала като скапоплатена проститутка преди да започне да ражда

Ти от Чикаго ли беше?