Ивана Скендерова дефилира с любимия си на ревю

Новата колекция мъжко облекло на световния бранд Cacharel видяха снощи отбрани гости в столичния Син Сити.

Обратно в новината

Коментари - Ивана Скендерова дефилира с любимия си на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отбрани гости и Син сити в едно изречение? Сериозно ли?

ква е тая шиптарска фамилия

Благодаря, прекрасна Ивана!

Официално имат една фирма с по 200 х.лв. загуба на година но в БГ са топ светска ..бизнес двойка според лорд оф и той топ ... егати елита : ))

наистина странно опитах се да разбера какъв бизнес въртят двамата но не намерих нищо сериозно освен че единият бил неуспял футболист в левски или цска а другият модел разкриващ прелести към някаква агенция.да не са случайно сутенъор и проститутка?

Тук възникват няколко фундаментални въпроса : 1.Коя е Ивана незнам си коя.? 2.Кой е Мартин незнам си кой? 3 На кой му пука?

Уникален текст! Звучи като реклама за разхлабително!

Половината от пирсъствалите се занимават с контрабанда на цигари, наркотици, проституция ... БГ елит какво да ги правиш, а Тоца и мъжа й мязат на двойка руски цигани ...

Poaro, дал си много точно определение!

Тая вади очи с този нос като на кълвача човката

"По подиума го придружи неговата любима в живота, еталон за класа и изисканост, бизнес дамата Ивана Скендерова, облечена в бална рокля с цвят екрю, в римски стил от Bridal Fashion. " - ама редактирайте ги малко тия ПР-и, дето ги получавате по пощата! Това си е за срам - директно копи-пейст .... после как няма да ви се подиграваме, че сте некадърни - ми вие какво работите? Преписване от файл???

Мисис Росия е незабравима!!! Невероятна... хихихи... почти като Пацо Бекъма...

много интересно какви са тези отбрани гости. а какав ли е бизнеса на тези смешни карикатури на снимката ? иглеждат като на кичозно циганско парти !