Лоша новина извади Димитър от ”Big Brother”

Дими, участник в първия "Big Brother", напусна къщата на "All stars".

Обратно в новината

Коментари - Лоша новина извади Димитър от ”Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не го вярвам. Все пак ако е била болна или друго той щеше да знае и едва ли би предпочел да влезе вътре и да стои с тия оръфляци вместо да бъде с децата си. Нова телевизия падна толкова ниско че вече загребва от тинята.

Бог да прости клетото създание отишло си преждевременно! НЕКА ЗАМЪЛЧИМ ПРЕД МЪКАТА НА ЧОВЕКА!

Той беше единственият нормален всъщност човек вътре в тази просташка сбирщина. Защо точно на него?! Помилуй, Годподи!.....

Хора, какво ви става!

ТОВА ВЕЧЕ Е НАИСТИНА ТРАГЕДИЯ И ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ

от какво е умряла?

Това е най-тъжното нещо в живота на един баща.

Защо само при нас се случват такива неща? Ако си спомняте преди години и в "Сървайвър" имаше смъртен случай. Прецеденти само в България. Може би някой за нещо ни наказва.

Не е само при нас, имало е и други прецеденти за толкова години на това реалити специално, но нямаме достатъчно информация. Доколкото знам, в последния Биг Брадър на Бразилия е имало истинско изнасилване, което не е спряно от продуцентите, нито изнасилвача е прогонен, когато е започнал деянието си, камерите всичко са записали и показали...

Оф , то пък сега по други източници се оказва, че Дими не бил биологичен баща на това момиче и то не било малко момиченце, а близо 25 годишна жена...Пък дими бил само съпруг на майка и ...Пък как така самоопределли се гей е съпруг на жена? И коя жена се жени за гей ....и много объркано стана... Отказвам се да се интересувам от този случай...Да му муслят продуцентите , как да изкарат повече пари от случая...

айде скрий се вече

БРАВО , МИМИ Хубаво е ,че поне 1 човек има акъл в главата. И аз като теб ,мече не ми дреме за "случая". Но ми е интересно как биха реагирали всички онези " постващи в дира" , ако евентуално се окаже,че са ги "метнали" с поредния "сценарий"

Вие сте олигофрени. Никой не лъже за нещо толкова трагично. Злобни и егоистични същества сте.

Какъвто си иска, такъв ще бъде, стига да не пречи на останалите. Нова телевизия обаче, защо мълчи неадекватно и демагогски?

с тая злоба и завист и господ неможе да ни помогне,всичко си заслужаваме,става въпрос за лична трагедия,а не на кой каква му сексуалноста ,етноса и т.н съволезнования на Дими и семейството му

Сигурни ли сте, всички вие,че не е ПР или пореден тъп продуцентски ход. Това,че нещо пишело във ФБ -профила на Дими , не значи нищо. Всеки може да си пише каквото си иска... Друг е въпросът,че въпросния Дими би бил със съмнителен морал, ако за пари се е съгласил да се изгаври с Бога...Странно е ,че винаги всеки хуква да коментира"всяка пусната муха" по медиитe (разбирай всяка клюка)

Отправям искрените си съболезнования към един РОДИТЕЛ!Покой за душата на това момиче!

някои умствено болни "хора", явно не разбират, че е починало дете- съболезнования

става въпрос за лична трагедия,що за тйпаци сте да обсъждате кои какъв.съболезнования на Дими

как е неговия фейсбук

Мими Възможно ли е по такъв повод да се пишат такива глупости? Той може да е ГЕЙ, но ти си ТЪПА, и за разлика от него нямаш друг избор. Съболезнования за голямата загуба.

Ама моля ви се, това съвсем не са глупости!!! Аз допреди малко знаех , за този човек , че е ГЕй , а вие сега му изкарахте дъщери на показ. Това означава ли , че целият ББ е едно скалъпено манипулаторско предаване, с цел да измъква и последните левчета от джоба на гладния българин? А сега когато истината излиза на яве, защото тя винаги излиза , сте тръгнали да ме обиждате. Че аз съм шокирана от това, което се случва на екран . Че ви може сега за пореден път да ни лъжете с цел вдигане на рейтинг... А хората, които участват във фабрикуването на простотията ви да си носят кръста. Точка !!!

Това, че има деца се знае още от предишното му участие. Незнанието не оправдава простотията и личната му трагедия няма връзка с отношението към самото предаване.

Абе, Кифла. Много е важно не теб какви мисли ти прехвърчат през главата. Луда ли си или си тъпа. Във всеки случай имаш нужда от помощ. Клюкарка.

Ами след като той го е написал ,считам че коментиращите в предаването на кафе ,по-точно в клюкарницата ,д анаправят това.Когато съобщават на масата клюки им текат лигите от наслада ,а самите им коментари карат вдещата да изпитва оргазъм.Извинявам се за сексуалния намек

Ако това е вярно, не идва ли на дневен ред въпроса, за моралните ни ценности и това , което ни се случва, дали корените му не идват от нашите дела и постъпки? За този човек знаем, че е ГЕЙ . В първият ББ той играеше български гей, който живее в Лондон на разноските на любовник. Сега когато врезе, той продължаваше да играе гей , само че завърнал се в България. Каква дъщеря, какви 5 лева? Че дори имал две дъщери... Мислите ли драги продуценти и хора, които си градите лъжлив имидж , за да се облагодетелствате, мислите ли, че Господ може безкрайно да ви търпи простотиите в името на вашия бизнес?

Моля те замълчи скапанячко такава и си заври "моралните" изкривени устой там където слънцето не огрява. Не ти е работа да се месиш в личния живот на хората и да ги съдиш - никой не играе гей, човек е такъв какъвто Е, а ти си плод на изкривеното задръстено българско общество!

И да ме обиждаш и да не, този човек се е отрекъл пред обществото от децата си, като се е представял за това, което не е , с цел манипулации и облагодетелстване. Това е грях мила и Господ не ги прощава тези неща, но ти си твърде малка , за да осмислиш какво ти казвам.... Нали знаеш че не си ми началник да ми казваш какво да правя...

А колко по- хубав би бил света ако баща ти беше гей и никога не се беше пръквало такова тъпо създание като теб. Четейки постовете ти си мисля, че единственото по- тъпо създание от тебе си самата ти... представям си теб и собственото ти аз как се надпреварате по тъпотия в безкрайността. И както една циганка викаше : дано и на тебе "огин ти пали главата" за да се осъзнаеш... Ай ся лапай и се потапяй

Много си проста и злобна!Вземи и се гръмни!

Дъщерите на Дими са живели последните 15 години при него в Лондон, а не при майка си в България. Сериозно ли мислите, че се е отрекъл от тях? Много ми е тъжно за Деметра - едно слънчево същество си е отишло без време от този свят.

Това е много тежък момент, може би най страшното нещо, да си погребеш детето. Най искрени съболезнования на Дими. Той имаше класа и не знам какво търсеше между ограждащата го простотия в това "шоу".

омерзение остава от това пошло предаване - годно за консумация от някакви побъркани циганки и тъпи българоиди! това не е общуване между традиционни българи - и сега и предишните издания са злонамерени и претендират да отразяват българския манталитет. тук е задачата на органите за опазване на бита и морала на българина от гнусни пародии . турците се усетиха със закон да спрат един също така пародиен филм - нещо беше великолепния век, защото начетените хора, освен за Сулейман, се сетиха и за брат му Джем. стига гавренски предавания! Ако детенце е загубило живота си - много жалко и мир на душицата му!

Това предаване трябва да се забрани със закон.По-голяма простотитя никога не е била пускана в ефира.Мога да го сравня само с долнопробно порно.Нямам думи за трагедията на Дими.Съжалявам безкрайно,и аз съм майка.Каквото и да кажеш в такъв момент е тъпо...

Съболезнования на Дими..но не разбирам каква е вината на Нова и ББ,че така сте ревнали?! Естествено ,че не е етично да съобщават каква е причината за напускането му.Той ако иска ще го направи..както и се случи

Абсурдно е в такъв момент цялото предаване вчера да бъде посветено на "интриганта" Дими и между другото (буквално по време на финалните надписи) да споменат, че е излязъл поради лична причина

драги ми "зрителю", защото за мен не си зрител а работник в същата телевизия което е адски очевидно, не е етично да прикривате каквото и да е, а и надали на горкия човек в момента му е нужно да го давате в подобна светлина, като интригант.

ха-ха-ха..бил съм работник в нова....абе, ти не си добре,човече..Зрител съм и просто си казвам мнението

Съболезнования !

Съболезнования.На мен лично ми харедва този човек.Спокоен уравновесени приятен

Предлагам от днес да не гледаме нова телевизия и това предаване ,както и съпътствуващо и паразитиращо предаване "на кафе",докато не се извинят и не съобщят нормално тази скръбна новина.

Сара, защо си не гледаш работата. Ти ще ми кажеш кое предаване да гледам и кое не. Какво му е на шоуто, както и на това на Гала? Развлекателни предавания, ама Вие с вашите изкривени въображения, много се впрягате и изопачавате всичко. Ами ти не ги гледай, като не ти харесват. Гледай само кой колко е откраднал от "любимите" ни политици, колко самоубийства и убийства са извършени и т.н. Оставете и Дими на мира и всички останали. Гледайте си Вашето чудо.

Съболезнования на Дими за голямата житейска загуба! Продуценти и организатори добре да поразсъждават как да продължат предаването до края, който е само след седмица. Защото това е тежък прецедент!

Много ми хареса Дими като човек - интелигентен, възпитан. То си личеше,че е с класи над другите. Жалко за личната трагедия! Съболезнования! Светла памет на дъщеря му!

Трудно ми е да пиша...Искрени съболезнования!

няма по голяма трагедия от тази за един родител,СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ

Съболезнования за тежката загуба. Дими не се вписваше в пейзажа на измислените актриси,(Стойкз,Лили)простоватите близнако-триначки,Панзйот,самовлюбенитемачовци Боби,Миро,Никола.Влязъл в шоуто за пари и коалицията(Стойка,Лили, Боби,)срещу тризначките.Жалко,че е загубил най-свидното за един родител.

Нова телевизия ще изкара само дивиденти от тази трагедия. Може да направят и прощален епизод с него. С избрани кадри. Аз пък питам сега не е ли опорочено гласуването? Трябва да се направят отново номинации. Ще изхвърчи някой друг, а повечето искаха да махнат Дими. И предаването става съвсем нагласено. А съквартирантите вътре сигурно са заблудени защо е излязъл и се държат неадекватно, одумват го. Или трябва да го спрят, или днес спешно да променят правилата. А на Дими горещи съболезнования!

Дими, Нашите най-искрени съболезнования! Това е най-голямото нещастие. Преди години ние загубихме сина си. Сега си имаме една котка и кученце. Ти си добър човек, влезе в къщата с животинките си, защото те наистина страдат, когато дълго отсъстваме. Кураж и приеме нашата подкрепа! Жесток е живота! Покой на дъщеря ти!

Нова телевизия оповести ли някъде колко огромна е трагедията му? Ако си мълчат - е възмутително. Съболезнования!

Естествено, че няма да разкрият причините, единственото важно за тях е цифрата в джобовете им. Искам да дам пример с отношението на целия екип на Нова телевизия. Косара Михалкова отговорния редактор на новините направи катастрофа на 06.09.2012г. в която пострада сериозно младо момче на 23 години което почина в болницата тези хора от телевизията както и всички други медии не написаха и ред за случилото се. Има и още един интересен факт, момчето е било без документи и телефони, близките му са го търсили близо 3 часа като катастрофата се е случила в 9,20 сутринта а те са си го открили детето чак в 15,30 часа. Това са хора които освен собствения си интерес, не ги интересува нищо и никой друг.

"Когато гласът на Биг брадър му казва, че има 1 час да си събере багажа, самият Дими е като ударен с мокър парцала и недоумява какво се случва. Съквартирантите тълкуват излизането му с извънреден вот. Те смятат, че има извънредно гласуване и затова Дими го изкарват, но са твърдо убедени, че излиза по желание на зрителите. Не по този начин стоят нещата обаче. Когато излиза навън, Дими научава за смъртта на дъщеря си Деметра. Какво е станало и как е станало, не е ясно. Самият Дими пише малко след като напуска Къщата, че дъщеря му е напуснала този свят на стената си във Фейсбук."

Напуснал е , защото видя че се излага... Злобчо трябваше да го кръстят

Стига бе хора, дъщеря му е починала... имайте малко уважение към горкия човек!

Напуснал е, защото дъщеря му е починала!Как може да сте толкова злобни и заядливи?!

Простак си, няма какво повече да добавя!!!

съквартирантите дали знаят? Дано да съхранят достойнството на всички и да не пускат одумвания и обсъждания относно човека!

Какво да му мислим като такъв е материалът,който подбират продуценти и психолози.Ами тези вътре са като предишните випове:Фънки,Юлиан,Патрашковз,Златка.

Госпада Нова телевизия- Като се много умни защо не вземете и купите земи по селата и да ги оживите с нови хора и там да отидат тези учени да видят как ке копае и сади и се произвежда от земята. Виповете да ги бие студа и дъжда и да копят. - Тогава ще видите дали ще се занимават с глупости. Вие от телевизията сте им направили най добрите условия за живот и те само се карат и любов равят. Като са на нивата и копят май няма да се сетят за нищо. Моето предложение е да вземете хора от бедните среди и от селата за видят те как се живее от издръжката на новазия

Господа, Телевизионни управници на нова телевизия виждате с какви глупости се занимавате с големи простащини и глупости. Напревете нещо реално в живота - като имате много парични средства подарете ги на болните и безпомощни хора за да ви помнят с хубави неща. Простотии на бългаските учени випове които ги подавате на телевизията. Господин Тупарев - обърнете внимание на простотиите - така ли е навънка - Вие сте добре получавате по 10-15 хиляди лева и защо да не се занимавате с простотиите. Благодаря Ви предварително.

Става дума за 10-15 хиляди на предаване или на ден, уважаема Тина.