Бон Джоуви проговори за свръхдозата на дъщеря си

Джон Бон Джоуви проговори за свръхдозата на дъщеря си и последвалия й арест през ноември миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Бон Джоуви проговори за свръхдозата на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

"Джон Бон Джови със съпругата си и дъщеря им Стефани" А мен що не сте ме написали и мен ме няма на фотото?!

kokobrais

Абе Джони спри й джобните. Няма да има проблем повече...

Кви джобни бе човек, хванали са я с хероин, не с кокаин. Джонката явно толкова е стиснат, че не може да осигури качествена дрога за децата си. Между другото не знам какъв родител трябва да си, за да не видиш че детето ти е на ХЕРОИН! И още нещо съвсем между другото - продължавам да твърдя че Джони е гей! Съгласен съм, че Халфорд (велик!!!) е единствения гей в метъла \../, но Джонката не прави метъл (по-скоро е кънтри), така че няма проблем, нали?

Dobromir Dimitrow

Не може да е гей, щом има дете! Най-много да е бисексуален! но съм далеч от това мнение! Както не съм съгласен, че Джон Бон Джиови правел кънтри!

Аз лично много уважавам Бон Джоуви защото прави огромни дарения. Той е най -големият дарител на онкоболните болници в САЩ.

Искренно му съчувствам ! Тръгнала ли е един път по пътя на хероина няма отърване ! Това е най-лошото за един родител, детето му да е хероинов наркоман.

Ами тате като не дава кинти за кока ...

че хероина да не расте по дърветата?

Мда, това е една от причините, има и други, като например лоша компания.

Хероин, лошо :(

все пак, днес е конски Велик ден - може и да се озъбят!

озъбили са се като дентални манекени.

доста антипатични и тримата.

Дари

Пих кафе... но на снимката виждам само двама. Ама са ми симпатични, може би защото харесвам музиката на Джон. Чакам с нетърпение 14.05, за да го видя и чуя на живо :)

Това няма занчение! Никой не те пита!

Никога не е имало скандали около Джон Бон Джови. Сега живота го удря по най-милото му. Дано да не се повтаря повече.

Малката ковра пражи като баща си , ке са се дрогирали двамата !

С този правопис и израз на мисъл, върви се гръмни!

"Кръц" ... май си забравил/а да си изпиеш хапчетата сутринта!

Еййй Петручооо ;) Много си остроумен!

Ех, Джони, уж звезда, уж врял и кипял в живота, а последен разбира, че дъщеря му се друса...

Той имал жена и дъщеря ... а толкова прилича на гей!

Той има и още 3 деца, освен дъщерята, човече. Ти май не си го виждал изобщо да твърдиш, че прилича на гей. Колкото до наркотиците, малко ми се вижда фалшиво да се изненадва - той самия си признава, че на млади години е пробвал всички субстанции. По-скоро се е надявал, децата му да не тръгнат по неговия път. Но когато едно дете е отглеждано само от майка си и в същото време разполага с неограничените финансови възможности на татко, дрогата е много вероятен вариант.

Геят в метъла е само един - Роб Халфорд - вокалът на Judas Priest! А на него му е простено, заради феноменалния му глас! Метълът е най-мъжката музика и най-разнообразната!

Ама ти май не си го виждал на Живо имах големият шанс да бъда на концерт и да го вида в действителност, мъжкар е и то голям ако ти прилича на гей е само в твоето съзнание, явно така ти се иска на теб!

Само едно нещо не мога да разбера: кой е този заблудения, който ми е писал "+"?

роб е единственя геи дето не ме дразно, напротив-поклон пред геня и наи-великите измежду великаните юдас приест!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хахаа, а тук сте се събрали куп балкански комплексари. Ставате досадни с това непрекъснато да обсъждате сексуалната ориентация на всеки, явно само това ви е в главите. Затова "на живо" избягвам да комуникирам с български мъже, защото все разни простотии им се въртят в главите, освен това са цинични и недодялани. Доказателство - прочетете си постовете, за да се уверите. А Джон Бон Джоуви се е доказал през годините, и едва ли мнението на нищожества като вас ще промени нещо.