Фандъкова връчи награда „Стоян Камбарев”

Банкерът Левон Хампарцумян даде специална награда на визуалния артист Велизар Димчев

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова връчи награда „Стоян Камбарев” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА БЕШЕ НАЙВЪЛНУВАЩОТО СЪБИТИЕ, НА КОЕТО СЪМ БИЛА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ- СМИСЛЕНО, ДЪЛБОКО, С ВКУС И С МНОГО ОБИЧ И ОТНОШЕНИЕ КЪМ МЛАДИТЕ ТВОРЦИ.ПОЗДРАВЯВАМ ДЕСИ ТЕНЕКЕДЖИЕВА И ЦЕЛИЯ ЕКИП, С КОЙТО ГО ПРАВИ!

Много се радвам на една най-сетне смислена новина. Не ги познавам тези артисти, но то явно това е целта - да ни ги представят. Снимките са много хубави. Успех !

А ти освен да пишеш глупости, виж за какво иде реч в статията.. За талантливи млади хора, които живеят все още в България..Това е фокусът на статията, а не Фандъкова. Нея са я сложили в заглавието щото е кмет най-вероятно..

Великолепно и много вълнуващо събитие! Искрено се възхищавам на Деси Тенекеджиева, която дава всичко от себе си, за да подържа жив спомена за Стоян Камбарев и прави много за тези млади хора!

Новел Хемпръцнал защо раздава награди?

Освен да връчва награди, фандъкова би могла да направи и нещо друго - да се повози с нас, обикновените граждани, в закупените през нейния мандат тролеи, напр номер 5. Малко да я понастъпват в абсолютната теснотия, където не могат двама да се разминат, да се задуши от липсата на въздух ( а какво ще стане като настъпи лятото), защото почти няма проветряване, да пътува в претъпкани коли, защото са малки. Сигурно "вълнението" и няма да бъде по-малко.

Добре е да се пише за младите български творци по често и не сам в контекста на корпоративни PR кампании. Хубаво е, че ще им се даде шанс за по-широка изява. Тъжно е, че повечето млади творци работят в ресурсна оскъдица и за тях е 'щедра награда' това, което някои, считащи се за 'каймака' на обществото ще похарчат за няколко дни в Мола, Банско, или Гърция. Простете за елементарната асоциация, но това е нашето общество!