Коя е новата приятелка на Симеон Лютаков

Новата муза на Симеон Лютаков се казва Лилия Милева. Връзката между актьора и модела е започнала още през август. Макар да са заедно оттогава, двамата не парадират с отношенията си.

Обратно в новината

Коментари - Коя е новата приятелка на Симеон Лютаков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала пич, дай да ти стиска ръката!

Този Лютаков е много селско парче! Разваля хубавата роля на един от главните герой в серияла "7 часа разлика"! Таланта му е колкото на посредствен самодеец от селски читалищен театър!

Снимката с цигарата е гадна.Лютаков, защо учиш детето да пуши?

Младата изглежда доста опитна.Бай Лютаков добре я е научил, а може и тя да му е показала някой мурафет.

Душичката по-безлична и от Лютаков. Не бих могъл да й запомня физиономията.

Е това страшно ме интерисуваше - кой на кой и с кого!

когато бях на 33 имах прятелка на 42. сега съм на 44, а жените около мен са все около 24-26.общо взето срока им на годност е от 3 до 5 месеца максимум.после идва време за смяна .на мен ми е хубаво, а надявам се също и на тях.така че симеон може би е от моята кръвна група.

Мноооооооооооооого си вървежен, бре.

Не сханах какво каза? Че с одъртяването си намираш по-непретенциозни.. или?

Това момиче изглежда толкова селски и евтино. Ще стои с оръфания Лютаков докато се усети, че в големия град има и по-добри възможности, а той ще остане пак в търсене на поредната заблудена ученичка.

Добре де аз като бях малък момичетата харесвата големи батковци - сега като съм голям батко и ако ме харесват защо да не ходя с по-млади?

До селяните писали по-долу - вижте сега сельовци - едва ли тоз актьор има кой знае какви пари, че тази да е с него заради парите, просто има мъже, които жените харесват и такива, които не харесват - познавам няколко човека на около 40 дето ходят с много по-млади от тях жени и нито един от тях не е богат - но изглеждат добре на външен вид

Добре, бе, гражданино, халал да са им момиченцата...

Ако ще и като Брад Пит да изглежда, сори, но не мога да си легна с някой на възрастта на баща ми.А твоите 40 годишни приятели - граждани какво си приказват на срещите с ученичките?Сигурно обсъждат контролното по физика или коя от приятелките им са я хванали да пуши в кенефа.Много яко, а, градски.

Пари.Това е относително понятие.Познавам едно 13годишно момиче,което със знанието на родителите си ,е гадже с един 46 годишен.Той и е учител.Всичко се свежда до това,че тя вечеря,спи при него,къпе се ,пере се там.Той и купува дънки,сутиени,блузи.Това е.И сутрин я остава около училище и после се виждат уж в клас.Знаете ли колко 13-15 г ,ги опипват ,пенсионери на по 70и кусур години за по 5 лв.Този дето търси ученичка-търси незряла,евтина и неопитна.Така голяма част от комплексите за визия,размер,успех в живота просто изчезват.А момичетата ,ами за абитюриенския бал родителите им слагат силикон ,за да са по-вървежни.Но комент.Защо смятате,че всички за с 1 за по 500 лв.Повечето са със 100 за по 5лв.

Прави ли ви впечатление, че доста често ни занимават с приятелките на Симеон Лютаков? Защо точно за него пишат? Този е като ПР на разни девойки. Плаща ли за новини в дир-а, "приятелките" ли му плащат за реклама?

Направо се ядосвам, как може такова красиво момиче с тоя стар и грозен мъж?! И снимките с цигарата - отвратителна идея. Няма нещо по-грозно от жена с цигара.

Айде стига - 40 годишен - стар, живота не свършва нито на 40 нито на 60 дори.

Е, ако по принцип си си грозна, цигарата няма да ти навреди особено!

Абсолютно вярно, но в случая ми намирисва на педофилска история С. Лютаков незнам на колко години е, но ако е на 40, жалко. Изглежда на доста повече.

ВРЪЗКАТА Е ОЩЕ ОТ АВГУСТ И ЩЕ ТРАЕ ЧАК ДО ДЕКЕМВРИ!!! И НЕ СЕ АФИШИРА,ЩОТО Е ПРОСТО ПОРЕДНАТА...

питам се щом сега изглежда така, как ли ще изглежда след 10-20 г.?

Абе... хайде стига сме ги критикували, убави са си и двамата като ги гледам, ама... само едно нещо не ми харесва на снимките: Морално ли е да се прави реклама на цигари в днешно време?

Годините напредват, гаджетата стават все по- млади и кратковременни.Тъжен е животът на Лютака, цял живот кара в закусвални за бързо хранене.Сухоежбина...Друго си е домашната храна.

Кара само на десерти.

Добре ги е подкарал.

Подкарал го е през просото.

Много по-добре отколкото "Оф, само аз ли трябва да мия чиниите?!", "Оф, само аз ли трябва да се грижа за тази къща" и всичко останало започващо с "Оф..." произнесено от някога привлекателните същества, които вече едва понасяме!

Я си бий една чикия и поръчай пица за вкъщи.

Именно заради такива реплики мъжете винаги ще предпочитат ентусиазма и свежестта на младостта, пред претенциите на зрелите жени. Това е, сърдете се на вас си!

Много, много, какво се тръшкаш, нормално е да се поделят задълженията вкъщи. Няма само да лежиш проснат на дивана, освен ако жена ти е домакиня и не работи. Но ако и тя по цял ден не подвива крак, какво очакваш. И ние сме хора, не сме машини, нито слугини. Не бой се, сигурно и ти си й писнал двойно повече. Да не си се женил, ей така ходи цял живот с ученички. Кой те спира? Ганьовци сте повечето, никакво отношение и уважение, после се чудите защо жените ви са изнервени и вечно мърморещи. Замислете се малко, може проблемът да е при вас, не търсете вината само в жените. Ако правите жена си щастлива, хич няма да мрънка, а ще ви посреща винаги с усмивка...

Коя е приятелката видяхме. а кой е Симеон Лютаков?

Какво очаквате, разведен, не му се занимава вече с тези сложни същества - жените. Затова се е насочил към малкото, неопитното, нещо простичко и елементарно, просто секс и това е. Те пък ще получат малко слава, парички и т.н. Нищо ново под слънцето. Все пак много по-лесно е да свалиш някое малко и глупаво девойче пред една жена, която знае какво иска и има един куп претенции. Аз го подкрепям, докато може да ходи с младо. Няма да спи с 40 годишни, я, да не е луд. Друго си е свежо месце...

Да, но монетата си има и обратна страна. Тези момета си имат родители, които надали са безкрайно щастливи, че дъщеря им (има няма 17-18 години) е любовница на човек на техните години. Или не мислиш така? Аз имам дъщеря, която е на 10 и ако нещо такова се случи, ще ми стане само на артист-фотограф.

Дъщеря ти ако хареса някой нищо не можеш да направиш - а си и казал, че си против, а го е харесала още повече - вервай ми. Така, че тяхна си работа

Вечният стремеж на мъжа към младото, дори когато вече изглежда смешно отстрани. Прав сте, по-лесно е с глупави и повърхностни моичета, отколкото с интелигентна и зряла жена, която зане какво иска. На днешните комплексирани"мъже" умни жени не им трябват. По-глупави и повърхностни, да мълчат и гледат с празен поглед, да навеждат главата, да разтварят краката, какво му трябва повече на бг мъжа :)

Това малкото ли е неопитно?! То излъчва самата невинност, нали? Баба ми изглежда по-неопитна, повярвай ми...

Ами естествено, че 40 годишен мъж ще е с млада жена, това е заложено в природата. 40 годишния мъж по никакъв начин не може да издържи темпото на наборките си, които са в пика на сексуалността си, която е след 35 годишна възраст и идеално си пасва с млади девойки, които още не са узряли и отговарят на затихващото му либидо. И за това все по-често ще са връзките на 40 годишни жени с 30 годишни мъже и обратното.

Съгласна съм! Напълно сте права! Мъжете и жените се разминават в пика на сексуалността си, затова в по-добро положение са жените с по-млади мъже, а не обратното, което е прието за нормално - мъжът да е по-голям. Но пък винаги има решение - млад любовник! Хубава вечер!

На кого му пука?!

Лютаков, много налиташ на Лолитките.Не отива на добре работата, да не стане някой фал.

Дърт пръч млада коза плющеше !!

За девойката се пише, че учи в музикалното училище, т. е., още е ученичка.Нещо педофилско ми изглежда всичко.

Млада, ама се продава!

некадърен артист ако е такъв въобще!!! има вид на страстен алколо-пушач

този е абсолютен селски тарикат, сигурно баща му е някакво ченге , ходи като просяк по фирмите за пари и след това по световни курорти уж да снима, а си води любовниците. абсолютно арогантен нов бай Ганьо

Понеже цензурираха мнението ми (може би справедливо, щото бях малко се улял) ще изложа тематичен виц (нали Лютаков си пада фотограф, де): Фотограф снима млада дама-модел и решава да я целуне. ТЯ (критично): - Сигурно правиш така с всичките си модели! ТОЙ: - Не, всъщност ти си първата която целувам. ТЯ: - Аз ли съм първият ти модел? ТОЙ: - Не. Преди теб съм снимал една ваза, три ябълки и комплект чинии.... Много се надявам да не ме цензурирате за думата "целувал".

А ти фотографе, друго освен пейзажи целувал ли си?

Защо питаш, ти да не си пейзаж? Другият ми отговор беше по цветущ, но са го изтрили от цензурата....

Нищо особено не е, просто е много млада. Като двойка са смешни. Тук всичко е секс и до време. За него разбирам, но това малко момиче вместо да излиза с младо хубаво момче, ляга с баща си...OMG. Но вече се пише за нея, друго си е да излизаш с дъртак.

"Нищо особено" - ти такива с лопата ги ринеш и едва успяваш да им избягаш, а? ;)

Така като гледам и ти много и си се наточил, а?

Мда, то днешните момичета за няколко снимки и да ги покажат, да станат известни са готови и с мъж на годините на баща си и дядо си дори да легнат.Той е комплексар, който не може да впечатли стойностна жена и търси само секс с ученички? Много ми е интересно какъв разговор може да проведе мъж на средна възраст с ученичка. Но кризата на средна възраст не прощава, може би си мисли, че ще се подмлади. А тя поредното леко момиче готово да се продаде за две-три професионални снимки. Направо да ти се повърне, какво е това сбъркано поколение не знам. Плъна деградация.

Примерен разговор: - Така кеф ли те? - Амиии... а може ли иначе?! - Така добре ли е? - Ох, да! Ох, ох, ох...

"Връзката между актьора и модела е започнала още през август" Каква интелигентна статия с това "ОЩЕ"...

Красива е дамата,много налюбване може да понесе!

да и го накапя в очичикитеее

А кой бил викаш Симеон Лютаков?

Лютаков, който е известен фотограф!!! Ай стига , бе!! "Хубавец", известен актьор, известен фотограф..!! Малееей, страх да те хване от толкова таланти...

Лютаков,който е и известен фотограф......толкова известен,че никога не съм го чувал ни като фотограф,ни като актьор.

Ти да не си бат` Бойко?!

Който има фотоапарат - снима... Който има друго - друго прави... ДИР-а, не са ли забранени снимки на популярни личности с цигари?

Браво хубава жена!!!

Мони, ела на себе си! Не си холивудска знаменитост, че да имаш връзка с такава възрастова разлика! А и да беше от Холивуд - и тяхните не издържат по много!

Хубава е мацката, доволен ще остане !

Камито явно много е харесала девойчето, та е решила фалшиф фейсбук профил да си направи, за да се кефи на чужда "слава"... Моличето се казва Лилия.

Момичето тръби навсякъде , че си има приятел на нейна възраст и колко била морална... Жалко, оказа се поредната ... С истински и фалшив фейсбук разбира се. Нали така, Ками Спасова?

Срамува се да каже, че излиза с чичка. Но ето сега вече е известна. Има няколко снимки, пишат за нея - мечтата на почти всяка малка кифла.

Вуте оти си и изял десерто бе.

Море, че ми изяде она на мене...

той ли ги сменя или те него?:-)))

Бре, таа що ма гледа така мръсно?

Кое е туй кюрпе? За да не ме трие дираджията, справка: кюрпе-млада нераждала овца.

ГолдДигър.

абе, който си го може си го може, ако ще и на 50г. да стане...!моето мнение е - Жули Жекооо!!!

Мъж на средна (или малко над) възраст с ученичка!!! Радвай се народе!

евалата бе симеоне!!!!ц ц ц *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е не, шапка му свалям на тоя. Не знам какви магии им прави, обаче все класни гаджета забива хаха

глава мноо ветър й не требе